Qsnovidci 150x150

Ясновидка гадае и разваля магии с помощта на Корана

Ясновидка, която гадае и разваля магии с помощта на Корана разказва следното:

„Аз я наричам бяла намеса, а не магия. Тя не е любов насила. Нейната цел е да събере хора, на които по съдба им е дадено да бъдат заедно, но нещо или някой се е намесил в живота им и е попречил на връзката. Бялата намеса се използва и за връщане на стари чувства, позагубени във времето. Тя обаче не бива да се използва за насилствено създаване на отношения, макар че някои черни магове се опиват да я прилагат и за това. Пак постига някакъв успех, но е нетраен и понякога с последици за поръчителя. Затова съветвам да не
се прибягва до подобни вмешателства. Хората са невежи в тази материя и трябва да са наясно какъв товар поемат, като искат нещо, което не им е писано „от горе”, казва компетентно Недрет, пишат от в. “Уикенд”.

Ясновидка
Ясновидка

Тя разгадава събитията и им въздейства дори по снимка и от разстояние. Гадателката използва и един от символите на три-единството във Вселената – яйцето.
Чрез него навлизам в астралното тяло на човека и променям нежеланите навици и пороци, фигурите и изображенията, които се появяват, ми показват чуждата енергийна намеса
в астралното тяло на поразения”, обяснява жената ходжа. За да надникне в миналото, настоящето или бъдещето на човека срещу нея, Недрет се нуждае от трите му имена и рождена дата. Твърди, че не общува с душите на покойници, защото това било против природните закони.Тя прави биопрогноза, предсказания за сделки с упешен край и предотвратява провали. Според нея съществуват безброй видове магии, но в нашата страна били разпространени само няколко.
„От тях най-опасни са копанарските, мюсюлманските и циганските. Първата се прави с конец, вода, яйца, пръст от гроб или вода, с която е къпан мъртвец. Санитари от моргите масово продават водата, с която се мият труповете, за да правят с нея магьосниците черни магии. Такава вода може да се купи за 10-20 лв. бутилката. Някои дори посягат на урните на покойниците, за да вземат пепел от мъртъвците и да забъркат заклинанията си. После направеното се заравя в пръстта, откъм главата на мъртвеца в пресен гроб. Тази магия се разваля най-трудно. За втората магия са нужни дреха, вода и лъжици. С тях може да се разтури семейство до девето коляно. А за циганската магия се използват силни думи – проклятия, които могат да навредят на всичко и на всеки. Ако човек се опита сам да направи зло, използвайки тези магии или ако се опита да прибегне до услугите на черен маг, той самият може да пострада”, убедена е ясновидката.
Обедняването на българите според Недрет е озлобило още повече хората един срещу друг.
Алчността и завистта са ги променили, а нищо неподозиращата жертва лесно попадала в капана на магиите. Изведнъж в живота на човека започвали здравословни проблеми, несполуки, срив в семейството.
„Законите в природата обаче са такива, че нищо не остава ненаказано. Рано или късно всичко се връща в много по-голяма сила върху онзи, който го е причинил, както бумеранг. Там, където е най-слабото място на човека, там го удря негативната енергия, изпратена от някой враг. При един това е сърцето, при друг – бъбреците, при трети – далакът. Болестите, неприятностите, дори и враждебните отношения с близките трябва да бъдат „изкарани”, категорична е ясновидката. Недрет не само отключва късмета на своите пациенти, но и ги зарежда с позитивна енергия.
Восъколеенето може да направи и по снимка, тъй като фотографията е необходимата енергийна информация. Най-добре е той да бъде сам изобразената ходжа Недрет е една от малкото нашенки, които гадаят чрез свещената книга на мюсюлманите – Корана. Магьосницата е учила в ислямския колеж „Шериат” в Истанбул, но дарбата й да пътува в миналото и бъдещето я насочва към сферата на окултизма. С точност до часове Недрет може да прогнозира сключването на успешна сделка или провала й. Разказва за Софи Маринова, че я поърсила за помощ и както й предсказала, такаи станало. Те пак се събраха за кратко, но накрая отново се разделиха. Доскоро фолкпевиците се надпреварваха да идват и да си поръчват магии една на друга. Сега пък искат да им правя ритуали, с които да владеят публиката и да я омагьосват така, че да са на върха по-дълго време. Азис и Преслава са певците с най-много врагове. Гоня ги веднага от дома си”, разкрива Недрет.


Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

гатанки за деца - трудни и с отговори

Гатанки за деца, гатанки с отговори. Забавни, за големи, трудни и др.

Забавни гатанки за деца с отговори. Лесни гатанки, трудни гатанки с отговори. Детски гатанки с …

4 Мнения

  1. Росица

    Бих искала да се свържа с вас!

  2. Искам да се свържа с вас!

  3. Диляна

    Какво показва за мен Корана.Ще намеря ли спокоен път?

  4. Искска м дасе сваржа сас вас

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *