Интересни пророчества за Тръмп и САЩ
Интересни пророчества за Тръмп и САЩ

Интересни пророчества за Тръмп и САЩ! Пътешествията на барон Тръмп!

Ето как едни пророчества за Тръмп помагат за избирането му за президент и описват и други интересни подробности, а други, че ще е последният президент

Ще се спрем на двама човека с ”пророчества” за Тръмп и на трети, който е най-актуален и интересен за нашето време.

Нострадамус от Балканите.

Баба Ванга била предсказала преди да умре, че 44-ият президент ще бъде афро-американец, но и че ще бъде “последният президент на САЩ”, а ето, че Тръмп стана следващият президент.

Нострадамус от Балканите за Тръмп
Нострадамус от Балканите за Тръмп

Слепият медиум, който прогнозира терористичният акт срещу кулите близнаци на 9/11 и възхода на ислямската държава, също прогнозира, че Барак Обама ще бъде “последният американски президент”.

Гледачката от България, известна като “Баба Ванга” и смятана за “Нострадамус от Балканите”, правилно е предрекла, че 44-ият президент на САЩ ще бъде афро-американец, пише dailymail.co.uk в статия за предсказанието ѝ от 10 ноември 2016 г., непосредствено преди изборите. Статията достигна 36 000 споделяния и получи 1 800 коментара до днес. За нея и за предсказанието сме писали повече подробности – ТУК.

В нея са споменати някои нейни предсказания, които са се сбъднали и е наречена в други западни статии на други места, че е медиум, а не пророк. Но не е ясно какво е имала пред вид родената в България Ванга, когато е казала, че и Обама ще бъде последният президент на САЩ. Предполагаемата прогноза за успех е от 85%, според броя на сбъднатите предсказания. С това България се прочу отново, макар че предсказанието не се сбъдна.

Не всички нейни предсказания са се сбъднали и освен това според компетентните мнения на специалистите описани и в чуждите медии, тя е медиум, а не пророк на Бога. Всъщност не е съвсем ясно дали всичко, което се пише за нея, което е предсказала, дали изобщо го е казала тя, или някой си го наглася с цел манипулации, например тайните служби или някои други.

Сега отново се позовават на нейни предсказания в статия на metro.co.uk от 20 януари 2017 г. В нея се описва пророчество на българския медиум, за това, че Тръмп ще е последният президент на САЩ и че ще бъде миротворец.

Ингърсол Локууд и неговите книги “Чудесното подземно пътешествие на Барон Тръмп” и “1900: или Последният президент”.

В сайта nydailynews.com, е публикувана статия за две книги от края на 19-ти век на Ингърсол Локууд, американски политически писател, адвокат и романист, живял много години преди Тръмп. В тях са описани ужасяващи прилики със съвременната администрация на Тръмп. Едната книга е публикувана през 1893 година със заглавие “Чудесно подземно пътешествие на Барон Тръмп”, а другата от 1896 година е със заглавие “1900: или Последният президент”.

Книгата "Чудесното подземно пътешествие на Барон Тръмп" на Ингърсол Локууд
Книгата “Чудесното подземно пътешествие на Барон Тръмп” на Ингърсол Локууд

В първата книга баронът е изключително богат млад мъж, който живее в замъка Тръмп и тръгва на приключение в Русия, за да проследи в алтернативно измерение като “господар на всички господари” с водач на име Дон, който го води по пътя.

В цялата книга баронът е изобразен с носенето на пищни дрехи. Тя получава продължение, наречено “Пътуванията и приключенията на Малкия барон Тръмп и Неговото прекрасно куче българин”. Буквално е изписано Dog Bulgar.

В книгата “1900: или Последният президент” също така се споменава, че хотел на Пето авеню е център на протести от яростна тълпа – същото местоположение като “Тръмп Тауър”, където стана мястото на множество протести, откакто Тръмп беше избран за президент. Началната сцена на книгата ни припомня нощта, когато Тръмп побеждава Хилари Клинтън на президентските избори.

Книгата "1900: или Последният президент” на Ингърсол Локууд
Книгата “1900: или Последният президент” на Ингърсол Локууд

Реалното име на барона в книгите е Вилхелм Хайнрих фон Тръмп, въпреки че той се нарича ”Малкият барон Тръмп” (“Little Baron Trump”) заради титлата си. В тях са описани някои събития от времето, в което живее авторът, но те много приличат на тези, откакто е избран Тръмп и самите избори.

Книгите направиха обиколка в интернет, където потребителите обсъждаха конспиративни теории относно потенциалните възможности на Тръмп за пътуване.

И книгите не са измами – и двете са на разположение за четене изцяло в архива на Библиотеката на Конгреса.

Всъщност за тези книги не се казва, че са пророчества, но има съвпадение с писаното, и с това, което се случва, особено с изборите в САЩ, но и другото, че ще е последният президент звучи като пророчество, но не е задължително да се случи и да му вярваме.

Пророчества за Тръмп от Марк Тейлър.

Най-интересни остават пророчествата за Тръмп на един пенсиониран пожарникар в САЩ, което е ясно, че също не е пророчество от Бог и следователно самозванецът е медиум или го използват за манипулации. През април 2011 г., във Флорида Марк Тейлър, пенсиониран същата година, получил някакво пророчество за бъдещето на Америка, за което той казва, че е от Господ. Той е бил поканен в едно интервю на Уайлс, в което е говорил малко, но по-късно е дал повече информация.

В своето ”пророчество” Тейлър казва, че му е открито, че Тръмп е избраният от Бог човек за президент на САЩ. Чрез него САЩ щяла да стане отново велика и силна държава както в миналото, ще победи всичките си врагове и че Тръпм ще се застъпи за Израел и той също ще стане велика държава.

Пророчества за Тръмп от Марк Тейлър.

В едно интервю Тейлър е казал, че вярва, че врагът (Сатана) може да направи няколко неща, за да се опита провали избора на Тръмп, но това няма да бъде успешно, но ще зависи от църквата да продължи да се моли, докато не получат този човек, който всъщност е определен от Бога

Духът му казал, че Америка отново ще застане ръка с ръка с Израел и двете ще бъдат като една държава. Защото връзките между Израел и Америка ще бъдат по-силни от всякога и Израел ще процъфтява, както никога досега, макар че ислямът отново ще бъде защитен от Америка. Той му казал: „Ще защитя Америка и Израел, защото този следващ президент ще бъде човек на думата, когато говори светът ще слуша и ще знае, че има нещо по-голямо в него от всички останали преди него. Думата на този човек ще е силна и светът и Америка ще знаят това, и врагът ще се страхува от това, което говори и прави, защото този човек ще бъде безстрашен.” Духът казва, че когато финансовият напредък започне, той ще бъде успореден и с духовното за Америка.

Все хубави и положителни неща е получил като ”пророчества” при това не едно за президента Тръмп, които са били доста разпространени сред американците и особено преди изборите те са повлияли заедно с предизборната кампания за избирането на сегашния президент.

В някои отношения Тръмп провежда много правилна политика като се обявява срещу исляма и защитава християнските църкви и Израел. От друга страна обаче той като лидер се стреми към решаване на световните проблеми, но с това влиза в световните планове, в които участва и Католическата църква с предложени от папата и други държави проекти, например за климата и за помагане на бедните и решаването на други световни проблеми, които имат скрити конспиративни цели с ръководството и участието на американската администрация.

Заедно с решаването на тези световни проблеми, се провежда и политика на прокарване на антитерористични закони, план за световно господство, четири тайни меморандума, един за религията, друг за образованието, за здравеопазването и за финансите, които ще засегнат човешките права и свободи икономически и интелектуално и т. н.

Например проблемът с климатичните промени не са такива както ги обявяват официално с глобалното затопляне, а по-различни, но някой има изгода от това в плана за нов световен ред.

Антитерористичните закони се предлагат в пакет и задължават политиците да ги вкарват в своите страни, а те съдържат също закони за подтискане човешките свободи. Например в Русия пакетът антитерористични закони ограничава свободите на християните протестанти, освен полицейския произвол над гражданите. Общо взето с тези антитерористични закони се стреми голяма част от християните протестанти, да бъдат притиснати и обявени за екстремисти и терористи, според изказванията на папата.

Меморандумите са планове за изпълнение на определени задачи и цели до 2020 година. За тях писахме – ТУК.

Интересни пророчества за Тръмп и САЩ
Интересни пророчества за Тръмп и САЩ

От друга страна папата провежда своята политика свързана с новия световен ред и за обединение на църквите. При посещението си в Израел постигна голямо разбирателство с еврейските политици, а още преди години те бяха готови да приемат и други компромиси в религиозно отношение като неделята за почивен ден.

Освен предсказанията на пожарникаря, за избирането на Тръмп повлияха и евангелистите в САЩ, но това не е за добро. Рик Джойнър, който е смятан за пророк от харизматичните евангелисти, също се е изказвал в подкрепа на президента за избирането му. Това е повлияло на голяма маса евангелисти да гласуват за него, тъй като бил ”избраният” от Бога.

Д-р  Ланс Уолнау говори за Тръмп, че той дори няма разум как да се предпази от пасторите евангелисти харизматици, които се молели над него. Той намеква с това, че молитвите на харизматиците са демонично явление и вредят на мозъка и психиката. За съжаление Православната църква е в близки приятелски отношения с тях, а Католическата църква даже ги приема и се обединява с тях. Агентите на йезуитите са проникнали отдавна в протестантските църкви и водят политика на обединение на църквите, но на фалшивата основа на ученията на католиците.

При посещението си във Ватикана, Тръмп и жена му бяха много благосклонни към папата. Всичко това говори, че Тръмп е най-удобният човек на Ватикана за провеждане на тяхната политика за обединение на църквите и други планове. В Библията Католическата църква е наречена символично ”Вавилон” и ”майка на блудниците” и е описана като враг на Бога заради престъпленията, които е вършила и сегашната ѝ политика.

Възниква въпросът, защо в Библията не пише за комунизма и за исляма по-точно както за Римокатолическата църква, тъй като те също са врагове на Християнството и са избили милиони невинни хора. Това е вярно и понятието антихрист важи за всички врагове на Христос и на християните, но най-много за Католицизма и за папата. В най-точния смисъл на думата папата е антихристът. Докато комунизмът се обявява за атеизма, а Ислямът за различна религия и воюва по свой начин срещу християните – с кланета и с пропаганда на Исляма, налагане на Джихад, то папата се е обявил за заместник на Божия син и прощава грехове, което е богохулство и други нередни неща е вкарал в техните учения, които са против истината.

Той мами народите и с това, че неговата църква е истинска и хората, които му вярват губят спасението си. Разбира се на всеки ще бъде според светлината, която е имал. В Библията Бог е отправил апел към тези заблудени и искрени вярващи намиращи се във Вавилон (католическата църква и другите паднали църкви споделящи нейните учения), да излязат от нея, за да не споделят язвите и другите наказания отредени за нея и за да не загубят вечния живот, за нейното религиозно ”блудствуване” с езическите религии.

Неделни закони

Интересни пророчества за Тръмп и САЩ
Интересни пророчества за Тръмп и САЩ

Според пророчествата от Откровение католиците ще успеят да измамят светските власти, президентите и министрите във всички държави, за да прокарат по-особени закони налагащи фалшиво религиозно поклонение като едно от основните неща е спазването на неделята, която е езически ден за поклонение на слънцето на мястото на съботата, която е дадена от Бога за религиозно поклонение и за почивка.

Основната линия прокарана в Библията е борбата между Бог и Сатана за спасението на човека, при условие на вяра в Исус както е дадено в Библията или погублението му, ако отхвърли Божията показа за спасение чрез вяра, наградата, за което е вечен живот след възкресението в деня на пришествието.

Доналд Тръмп е най-удобният човек на Ватикана за провеждане на католическите планове за света. Това не означава, че не е Божият промисъл, той да е президент, тъй като е дошло време за изпълнение на пророчествата от последните дни за приключване на човешката история. След това ще има нов свят, без смърт и без престъпници, в който верните на Бог ще живеят вечно. Затова четете и изучавайте Библията!

Вижте и клиповете и ТУК за библейските пророчества за последните дни.

За Иван Василев

Прочети още

Badete Kato Decata 1

Христос: Бъдете като децата, или Пресътворяване на света в ежедневието

Да насърчаваме ли детето, което се опитва да хване Луната в ръка, или да му …

Едно мнение

  1. Православен

    Здравейте,
    Предполагам читателите на сайта знаят, но все пак нека да кажем, че всички! президенти на САЩ без един са протестанти. От всичките им президенти има само един католик – Кенеди. (търсете “Roman Catholic” в третата колона): Лично според мен големия грях на папите не е в Европа. Според мен най-големия грях на папите е папската благословия при завземането на Америка в резултат на което индианското население на цели два континента (Южна и Северна Америка) е подложено на нечуван геноцид. За съжаление и в протестантските територии на Америка индианския геноцид се е провеждал с пълна сила.
    Благодаря за уточнението (частта за анти-християнските режими).
    Хубав и успешен ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *