Ясновидката Маг Джиляна, гадател

черна магия
Много хора са жертва на черна магия по един или друг начин

5 начина да се предпазим от черна магия

Много хора са жертва на черна магия по един или друг начин

Често пъти не е нужно да се правят специални заклинания за черна магия, за да ви застигнат нещастия – достатъчна и е и негативната енергия и мисли, които се изпращат към вас.

Много хора са жертва на черна магия по един или друг начин
Много хора са жертва на черна магия по един или друг начин

Вижте как можете да се предпазите:
1. Подсилете духовния си щит
Преди по-малко от десетилетие хората, практикуващи черна магия, бяха изолирани в определени региони на Хаити, Африка и Луизиана. Днес черната магия е на ниво епидемия. Всеки, който ви завижда може да намери начин да ви приложи черна магия. Ако духовният ви щит не е достатъчно силен, то вие сте податливи на негативни мисли и енергии, както и на черна магия. За да се предпазите, трябва редовно да пречиствате аурата, чакрите, съзнанието и средата около себе си. Прочиствайте ума си с медитация и енергийни практики като Рейки. Това ще ви помогне за пречистване на чекрите и аурата. Поддържайте в съзнанието си идеята, че вашият енергиен щит е силен.
2. Използвайте морска сол
Солта е минерал от Земята и от векове е известна със своите лечебни свойства. Солта може да премахва вредните микроорганизми от гниещото месо и е чудесно средство за защита от черна магия. За целта е нужно само да разпръснете морска сол на границата на дома си. Сложете малка купичка с кристал и морска сол на бюрото си, кристалът ще очертае границите на вашето поле за защита.
3. Научете повече за Закона за привличането
Мислите реализират събитията в живота ни. Негативната енергия и черната магия означават, че някой е фокусирал негативните си мисли върху вас. Вие само трябва да се фокусирате върху положителните мисли и неща, които се случват в живота ви. Колкото повече знаете за Закона за привличането и се научите да го прилагате, толкова по-лесно ще е предпазването от черна магия.
4. Сдобийте се с амулет
Амулетите са предмети, които отблъскват негативната енергия и могат да са толкова малки, че да се носят в джоба или като бижу. Могат също така да бъдат част от интериора на вашия дом или офис. Амулетът може да бъде религиозно изображение, скъпоценни камъни, билки. Най-важното условие е да имате вяра в действието на амулета.
5. Смейте й се!
Черната магия не е шега работа, но в някой случаи трябва да се възприема точно така. Давайте, смейте й се! Смехът съдържа мощна енергия, която е противоположна на черната магия. Когато енергията на смеха се с срещне с тази на черната магия, тя изчезва. Помнете, че вие сте творци на живота си, за това изсмейте се в лицето на черната магия и продължавайте напред!

За Ralica Ilieva

Прочети още

Как се прави черна магия за смърт?

Черна магия за смърт със сапун, с монети и копанарска магия. Как се прави?

Как се прави черна магия за смърт? Бърза магия за смърт със сапун. С монети. …

Едно мнение

  1. Невъзможно е да се предпази човек от магия. Абсолютни глупости

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *