Ясновидката Маг Джиляна, гадател

кръст

Най-популярните суеверия при носене на кръст

Носенето на кръст алармира за редица опасност

Никога не носете чужд кръст или такъв, намерен на улицата

Носенето на кръст е сред най-разпространените ритуали за късмет и благополучие в християнския свят. Кръстът определено е признат за най-силния талисман за всички християни, а вярващите по цял свят го носят, с надеждата той да ги предпазва и напътства в живота. Освен за защита обаче, реликвата има и други силни въздействия върху нас. Вижте кои са най-популярните суеверия, свързани с най-християнския символ.

кръстСпоред поверията, талисманът с кръст алармира за много опасности и е индикатор за душевното състояние на притежателя си. Сред най-разпространените суеверия за кръста е това, че никога не бива да носите чужд кръст, тъй като чрез него приемате греховете на собственика му в момента, в който го поставите върху себе си. Поради същата причина никога не трябва да носите и кръст, който сте намерили на пътя, тъй като това може да донесе в дома ви беди и болести. Акпо самите вие носите верижка с кръст около врата си, следете символа внимателно.

Ако започне да потъмнява, това означава, че човек от близкото ви обкръжение оказва негативно влияние върху вас.
Ако пък самата верижка, на която носите талисмана, се скъса, това е индикатор, че някой се опитва да ви направи магия. Внимавайте много да не загубите кръста си, тъй като това е знак за сериозни неприятности и проблеми в най-близкото бъдеще. Разбира се, всички тези чудодейни свойства на кръста важат единствено и само, ако той е осветен в църква, а не просто закупен от магазина.

По същата причина, ако загубите реликвата или видите, че е потъмняла, ще успеете да избегнете негативното чуждо влияние, ако отидете в църква, запалите свещ и помолите кръстчето ви да бъде осветено отново, предават от sanovnik.bg.

За Лиза Стоилова

Прочети още

Коя е добрата всекидневна молитва преди работа?

Молитва преди работа и магия за работа. За успех при проблеми в работата и др.

Коя е добрата всекидневна молитва преди работа? За успех при проблеми в работата и др. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *