Трептене на окото издава какво ви очаква в близко бъдеще!

Дори и лекото трептене на окото се смята за предвестник на определени събития в живота. Лявото или дясното ви око играе?

Ако вярвате в суеверията свързани с трептене на окото и не смятате, че за тях има физически причини, вижте какво означават различните трептения.

ВАЖНО: Вижте нашия наръчник ТУК: Трепетник на Чудеса.Нет за тълкуване на потрепванията и тайния език на тялото (ПОДРОБНО)!

При треперене на горния клепач на лявото око,

пригответе се за хубави събития и щастливи дни. Но внимавайте, ако това се случи на долния клепач – чакат ви неприятности и проблеми в близко бъдеще.

ОПАСНОСТ! Убедете се първо, че не става дума за ТОВА: Нервни тикове при децата и възрастните. На очите и на главата!

Радвайте се, ако ви трепери дясното око – чакат ви финансови постъпления.

Младите момичета трябва да внимават, ако им трепери десния клепач на първа среща – любовта, която ги очаква ще бъде невероятна и зашеметяваща.

Приемете треперенето на лявото око на първа среща като сигурен знак, че връзката няма добро бъдеще и скоро ще се разпадне.

Но има начин да промените това като измиете очите си със светена вода, гласи поверието.

Така може да промените съдбата на връзката си.

Внимавайте, ако ви предстои важна среща свързана с финанси и ви потрепери лявото око – вероятно ще имате неприятности и ще берете ядове.

Дори и лекото трептене на окото се смята за предвестник на определени събития в живота

Дори и лекото трептене на окото се смята за предвестник на определени събития в живота

Трептенето на окото може да ви помогне и при запознанство с нов човек – лявото око, ако ви потрепери, бягайте далеч, а ако е дясното – хубави дни ви чакат след това запознанство.

Друга разновидност на суеверията свързани с трептенето на окото, гласи, че ако ти трепти лявото око, някой говори лошо за теб, а ако е дясното – значи говорят хубави неща за вас.

Също така трептенето на дясното око може да означава, че ще имаш добра среща с човек, който не си срещал отдавна.

Според индианската култура, трептенето на лявото окото означава голямо нещастие, а на дясното, че предстои раждане на дете в семейството и любов за неомъжените момичета.

Хората в Русия от незапомнени времена са вярвали и досега имат поговорка, че ако лявото ти око потрепва – това е до сълзи, а ако потрепва дясното ти око – това говори за подобряване на благосъстоянието, печалба.

Трептене на окото издава какво ви очаква в близко бъдеще!
3.7 (73.57%) 28 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Трептене на окото издава какво ви очаква в близко бъдеще!

  1. Изказването ми е за трептене на лявото око на горния клепач.Съжалявам но мойто твърдение е обратното на казаното,суеверие или не трептенето точно там вещае само лоши неща ….изпитано и потвърдено….

  2. Смея да кажа че при мен при трептене на дясното око ми ночи кьсмет

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *