Случаят Розуел с извънземните постепенно излиза на светло

7 юли, 1947 г., край гр. Розуел – извънземните катастрофират със своя кораб

Хората в американското градче виждат странни светлини в небето. Впоследствие собственик на ферма ще разкаже, че е видял да се разбива НЛО, а военните са се озовали съвсем скоро на мястото и са отцепили района. Може би разказът на възрастния янки нямаше да хване дикиш, ако не беше признанието на висш военен пред местен вестник, че подчинените му наистина са открили останките от извънземен кораб.
Впоследствие началниците му яростно се надпреварват да опровергават думите му, но духът от бутилката е вече отлетял. През следващите години бивши вече военни признават, че са видели разбилия се извънземен летателен апарат край Розуел и мъртвия му екипаж. Според тях останките са откарани в суперсекретната военна база „Зона-51”.

Аутопсия на извънземно, открито край Розуел

Аутопсия на извънземно, открито край Розуел

„Военните направиха каквото е по силите им да скрият за катастрофата на извънземните. Но толкова голяма сензация като Розуел не може да остане завинаги в тайна. Много изтъкнати мои колеги са се потрудили през всичките тези почти 70 години да сглобят парчетата от пъзела. Според нас не подлежи на съмнение, че военните са прибрали телата на извънземните и техния кораб в „Зона-51”. Те са подложени на редица тестове. Откритията там след това са послужили за трамплин при изработването на някои свръхмодерни технологии в американската военна промишленост” – категоричен е уфологът Ричард Долтън.Той и останалите му съмишленици нарочно се постарали да съберат различни фотоси, които да покажат извънземните на възможно повече хора.
„Надявам се, че така ще предотвратим опасността доказателствата отново да потънат във военен кашон и да отлежават там за десетилетия. Колкото повече се шуми за извънземните, толкова по-малък е шансът на лидерите да прикрият една очевидна истина” – коментира случая Розуел опитният уфолог Ричард Долтън.

Случаят Розуел с извънземните постепенно излиза на светло
5 (100%) 6 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *