10 хиляди души се събраха в една зала, за да разгледат останките на извънземното, загинало при катастрофата край Розуел

Световните лидери продължават упорито да мълчат дали държат под ключ в бюрата си доказателства за съществуването на извънземни. В същото време сигналите, че не сме сами във Вселената, изскачат един след друг на бял свят – коментира „Уикенд”. Дори НАСА призна, че до няколко десетилетия ще намерим извънземен живот. Ако и това не стига на скептиците, те могат да разгледат в интернет сензационните фотоси на умряло извънземно, които разбуниха духовете през последните дни – отбелязва изданието.
Прелюбопитните снимки бяха показани на специална пресконференция в Мексико сити. Събитието е очаквано с огромен интерес и залата се оказва тясна за всички учени и уфолози, пристигнали в мексиканската столица с една едничка цел – да видят извънземни посещавали ли са Земята. В дните преди конференцията организаторите правят всичко по силите си да я обвият в пълна секретност. Знае се единствено, че ще бъде показана някаква сензация, която да промени на 180 градуса разбиранията ни за мястото ни във Вселената.

Снимка от аутопсията на извънземното от Розуел

Снимка от аутопсията на извънземното от Розуел

Дори и тази чаена лъжичка информация възбужда достатъчно публиката, която иска да присъства лично на събитието. 10 хиляди специалисти от различни области изпълват до краен предел огромната спортна зала, която този ден е превърната в научна лаборатория.
Домакините на събитието обясняват, че този път са намерили солиден доказателствен материал за наличието на извънземни и след това показват на впечатлената си публика няколко снимки на извънземно същество, загинало в катастрофа на летяща чиния край американския град Розуел.
„Анализът на тялото на извънземното показва, че това не е мумия, не е човешко същество, не е млекопитаещо, не е и изкуствено изработен модел” – заявява уфологът Ричард Долън, който си приписва основната заслуга за разкриването на световната сензация. Катастрофата на НЛО край Розуел (Ню Мексико, САЩ) става на 7 юли 1947 година – припомня изданието. Оттогава случаят Розуел е засекретен от военните.

 

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: