Легендарният Розуел стана сцена на нова неразгадана мистерия

Град Розуел в американския щат Ню Мексико, станал известен с предполагаемото разбиване на НЛО с извънзмени същества през 1947 година, за пореден път привлече вниманието с един не по-малко необичаен инцидент, за който към момента няма каквото и да било разумно обяснение

Полицейският лейтенант Емануел Гутиерез разказва, че в нощта на четвъртък срещу петък се получава сигнал за сериозен инцидент на пътя край Розуел – катастрофа на взет под наем автомобил. Полицаи и пожарникари незабавно се отправят към мястото на инцидента, надявайки се, че ще успеят да спасят водача и пътниците, но остават буквално без думи, след като не откриват никого в катастрофиралото возило.

розуел

Град Розуел в американския щат Ню Мексико, станал известен с предполагаемото разбиване на НЛО през 1947 година, за пореден път привлече вниманието с един не по-малко необичаен инцидент, за който към момента няма каквото и да било разумно обяснение

Озадачени, те се връщат обратно в Розуел, но седем часа по-късно отново пристигат на мястото на инцидента, след като диспечер на спешния телефон 911 приема необичайно обаждане от мъж, който твърди, че е претърпял катастрофа, докато е шофирал, а когато дошъл на себе си, се оказал на полето, заобиколен от магарета. Впоследствие мъжът разказва, че не помни каквото и да било, след като малко преди инцидента пие по питие с приятеля си, който пътува заедно с него.

Двамата пътници са транспортирани до най-близката болница в Розуел, където извършеният преглед констатира травми на рамото и ръката на водача, и контузия на гърба на неговия приятел.

Легендарният Розуел стана сцена на нова неразгадана мистерия
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *