Бяла магия за пари с ориз

Бяла магия за пари внася благоденствие и богатство в дома ви

Бяла магия за пари не е никак трудно да се направи. Още от древността хората са използвали символиката на ориза, за да привлекат богатството в дома си. Вярването, че оризовите зърна са ключът към сполуката, кара много хора и до днес да се обръщат към тях, надявайки се, че те ще им донесат сполука.

Един от най-разпространените още от дълбока древност ритуали е този за забогатяване с помощта на ориз. За тази лесна бяла магия за пари ще ви трябва бял ориз и малко глинено гърненце. Сипете ориза в гърнето и го поставете до входната врата на дома си.

След което всеки ден, когато луната нараства, изсипвайте в него дребни монети веднага щом се приберете вкъщи.

Помолете всеки, който влиза у вас, да прави същото, независимо дали ви е приятел, роднина или обикновен гостенин. След като изминат седем дни, пребройте събраните монети. Една десета от тях раздайте на деца, без значение ваши собствени или чужди.

Друга една десета вложете в някакво добро дело, а останалите използвайте, за да купите сувенир, който трябва да пазите изключително много до края на живота си.

Бяла магия за париДревните са категорични, че след изпълнението на този ритуал, парите ще потекат към дома ви като река.

Сигурно ще ви е интересно да узнаете, че бяла магия за пари се прави и от ходжи. Проследете линка в предишното изречение, за да видите как става това и да прочетете няколко ценни идеи защо понякога тези въздействия не донасят успех. Да не забравяме, че парите също имат собствена магия, с която трябва да се съобразяваме!

Бяла магия за пари с ориз
3.6 (72.41%) 29 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *