психотронно оръжие
Водата е психотронно оръжие и вече се е използвала като такова

Водата се използва и за психотронно оръжие

Водата е част от нашия организъм, тя може да се използва за психотронно оръжие

Колкото повече се развива човешката цивилизация, толкова повече върви към саморазрушаването си, след като и водата може да е психотронно оръжие.

психотронно оръжие
Водата е психотронно оръжие и вече се е използвала като такова

Поне така стоят нещата според проф. Живко Желев, който обяви тази информация в предаването Въпрос на гледна точка по ТВ7. Знаем, че водата е основен фактор за оцеляването ни, а организмът ни не само се нуждае от нея, но и го поддържа по неповторим начин.

Мозъкът ни изпитва остра необходимост от водата, както компютрите например не могат функционират без да бъдат охлаждани, разказва специалистът. Тепърва след години ще станем свидетели на война за този ресурс, който сега подценяваме и не осъзнаваме достатъчно колко е важен.

Едно от уникалните свойства на водата е, че тя запаметява всичко в атмосферата, която ни заобикаля. Ето защо може да се използва за психотронно оръжие.

На Ежегодния форум за енергия във Варна е обсъдена тематиката, където е представен и проект за развиването на феномена, наречен скрита енергия в жизненоважната течност. Парите от водата, които са около Земята, биха могли да бъдат проводник за дейности чрез космическа енергия, разкрива още проф. Живко Желев.

Водата всъщност е като втора нервна система в тялото ни. Тя поема и може да се влияе върху нея, което вече е осъществявано преди доста години, поне 11. По всяка вероятност САЩ са го употребили в Ирак. Предполага се, че в Ню Йорк е влязло в употреба, за да се гони тълпата при окупацията на Уолстрийт.

Водата може да сътвори такива чудеса, за каквито дори не сме предполагали. Това съчетано с постиженията на науката, може да ни освети за нейните невероятни свойства.

Разбира се, паралелно с тях, вървят и опасностите. Ако тя е в лоши ръце и се превръща в психотронно оръжие, то последствията биха могли да са особено фатални…

За Лина Максимова

Прочети още

Хипноза, хипнотерапия, регресия, регресивна хипноза

Уроци по хипноза. Как се прави. Обучение по хипнотерапия и хипнотизиране за лечение

Лечение чрез хипноза и уроци по хипнотизиране. Обучение по хипнотерапия и Ериксонова хипноза. Как се …

Едно мнение

  1. Krasimira Krasteva

    Zdravei,

    Tormozena sum ejednevno ot priqteli, familiq, rabotodateli…Hacknata i presledvana navsqkude, uvolnqvat me…Potursih pomosht, no nqkoi ne vqrvat, drugi ne razbirat, treti se pravqt, chetvurti sa sexualno nezadovoleni, peti se zabavlqvat…Naistina se nujdaq ot pomosht! Gavrata e otvratitelna!. Prilagat Remote Mind Control…Bivsha slujitelka sum na Globul, HP (contractor Adecco)…Iskat da me susipqt! Poglednete linka po-dolu…

    AKO NESHTO MI SE SLUCHI ZAPOCHNETE RAZSLEDVANE OKOLO HORATA V BLOGA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *