Най-голямата мечта на изключителния феномен Вера Кочовска е създаване на клиника за стволови клетки

За Вера Кочовска са заговори днес в предаването на Деси и Сашо Кадиев по bTV, защото гости бяха дъщерята на голямата Вера Кочовска – Деси и журналистката Капка Георгиева (Сидерова).

Вера Кочовска

Вера Кочовска

Капка Георгиева разказа как се е запознала с Вера Кочовска.   Когато гледала репортажи по телевизията за изключителните способности на Вера Кочовска, Капка Георгиева започнала да си мисли как да осъществи контакт с нея, за да напише една книга.

Два дена по-късно самата Вера Кочовска позвънила на Капка Георгиева по телефона и й казала, че е готова да предостави материали, защото знаела, че журналистката е добронамерена и има желание да пише.

Макар феноменалните способности на Вера Кочовска да са признати от учените в Русия и в Япония, редица българи се отнасят и днес с недоверие и със скептицизъм.

Дъщерята Деси сподели, че в началото на 90-те години на 20 век, японци отпускат колосална сума пари във фондацията на Вера Кочовска за развитие на нейните феноменални способности и за реализиране на клиника, в която да се присаждат стволови клетки.

нумерология

Оказало се, че отпуснатите средства са източени от злонамерени българи, които се облагодетелствали без да имат право на това. После сами признали пред Вера Кочовска какво са направили, но не са върнали откраднатите средства.

Вера Кочовска

Вера Кочовска и книгата на Капка Георгиева

Без тези средства и без подкрепа от държавата, благородната идея на Вера Кочовска не може да се осъществи.

Ако тези българи не са били алчни да откраднат чуждите средства, преди доста години у нас щеше да отвори врати за своите пациенти бленуваната от Вера Кочовска клиника.

Вера Кочовска винаги е изумявала лекарите. След като преживява катастрофа и изпада в клинична смърт, нейните очи от кафяви стават ясно сини.

Гръбначният костен мозък на Вера Кочовска не бил като на човек, а приличал на гръбначния мозък на делфините.

Когато Вера Кочовска започвала да предсказва, от нейната уста излизало някакво много специфично вещество, което приличало на плазма.

Вера Кочовска много се ядосвала на българите като цяло, че нашият народ е злобен, завистлив и лош, крадлив. Затова не можем да се тръгнем по пътя на трайните успехи.

Вера Кочовска съветвала хората, които я посещавали в търсене на истината или за различни съвети, да започнат да четат книгите на Петър Дънов, защото в тях е скрита истината за живота и за целия свят.

Това е особено важно, когато Баба Ванга и Вера Кочовска напуснат нашия свят, защото след тях трудно ще се роди в България подобен феномен.

 

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: