Ясновидката Светлана направи прогноза за бъдещето на България

Тя се казва Светлана Христакиева и живее в Хасково. Дарбата на ясновидка е получила от своята майка, по наследство, писаха на сайта .

Прабабата на ясновидката Светлана била циганка, която притежавала дарбата да предсказва бъдещето и баяла против уроки.

Използвала малки кокалчета, чрез които получавала различни видения. Умеела успешно да лекува кожни заболявания.

Ясновидката Светлана притежава своята уникална дарба още от годините на тоталитаризма. След 1989 г. тя е първата жена с подобни способности, която открива свой офис.

През годините ясновидката Светлана е усъвършенствала своята дарба. Използвала е утайка на кафе, чаша с вода, кристално кълбо, дори и карти Таро.

Вече може успешно да прави дори диагностика на човешката карма. Единственото нещо, от което ясновидката Светлана се нужда е датата на раждане. По нея тя разказва за миналото, настоящето и бъдещето на даден човек.

Услугите на ясновидката Светлана са били използвани от много известни българи – политици, бизнесмени и други.

Какво видя ясновидката Светлана в бъдещето на България?

През настъпващата есен протестите ще се обострят още повече. В студените зимни месеци ще има още  много протести и стачки.  Идващата зима ще прилича на онази от 1997 г.

Ще се пролее кръв. Това ужасно обстоятелство ще принуди правителството и НС да насрочат нови избори още през пролетта на 2014 г.

нумерология

Предстои да се оформи нов Реформаторски десен блок, в който ще се включи и ГЕРБ. Начело на новото правителство ще бъде избран човек, който до този момент не се е занимавал с политика. Ясновидката Светлана твърди, че знае неговото име, но Свише не й дават право да го каже.

Същият този човек ще бъде избран за лидер на партия, която в момента не е в парламента, а след проведените избори ще направи силно впечатление и ще поеме управлението на страната.

Вижте и ТОВА: Как да лекуваме издути кокалчета на краката!

Ясновидката Светлана предсказа успешно бъдеще на България,но след 11 години

Ясновидката Светлана предсказа успешно бъдеще на България,но след 11 години

Според ясновидката Светлана от 2014 г. България постепенно започва да се развива в правилната посока, но напълно ще излезе от настоящата криза едва след 11 години.

Тогава, след тези 11 години, начело на България ще застане друг млад мъж, който не е роден в София, а някъде в провинцията. Той в момента е съвсем млад и няма представа каква житейска мисия му е отредила съдбата.

Но точно този човек ще успее да вдигне цялата икономика на България до много високи нива.

В момента най-големите врагове на България са руското лоби, както и американо-европейското. Т.е. чужденците си позволяват да използват България така, както на тях им е удобно, защото все още сме слаби, уязвими и можем лесно да станем зависими от тях.

Калинка Петрова

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: