Водните хуманоиди съществуват и учени доказаха, че красивите момичета с опашки на риби живеят още от дълбока древност на Земята

Русалките съществуват. Тази теза защитават учени от Националната океанска и атмосферна администрация NOAA, в категоричен доклад, наречен „Убедителни доказателства за водните хуманоиди”. Красивите създания, с тяло на жена и опашка на риба, съществуват на Земята от дълбока древност.

Още през каменната ера тези невероятни същества са били познати на човечеството. Следи от тяхното съществуване са запазени в древните скални рисунки в пещерите на първите хора, разкри сензационната новина БЛИЦ.

Само преди броени месеци Animal Planet показа филм за чудните русалки, който за пореден път доказа, че те живеят в почти всички океани на Земята.

Русалките съществуват

Русалките съществуват

Според говорителя на NOAA Санди Никсън, който представи доклада пред седмичното издание World of News, на срещата, проведена в Таити, са присъствали 65 експерти, които са посветили времето, силите и уменията си, за да изучават тези мистериозни същества – русалките.

Всички те са представили своите доказателства за съществуването на тази смесица между човек и риба.

Всички специалисти на срещата са били категорични, че най-много русалки обитават топлите води на Карибите и Средиземно море. Виждани са и във водите на Тихия океан, на Южния Атлантик и в други водни басейни по света.

Гледайте видеото и се убедете сами дали русалките наистина съществуват!


Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: