Жива русалка заснеха камерите на Animal Planet

В рамките на тези 3 дни, през които видеото се завъртя в интернет, вече беше изгледано повече  от 3,6 милиона пъти, писаха в БЛИЦ.

На 6 март 2013 г. двама млади учени от Дания правят поредните изследвания на брега на морето и в един момент съзират странно същество, което излиза на скалата във водата, а след това се връща обратно във водата.

Младите учени са напълно изумени от гледката, защото онова живо същество, което е излязло на повърхността не е риба или друг морски обитател, а е една истинска жива русалка.

Ръководителят на експедицията  е д-р Торстен Шмит. Научната група изследвала  района на Гренландско море.  След като изследователите от експедицията заснели необичайната гледка, те незабавно  предоставили заснетото видео  на датското правителство. Правителството на  Исландия издало  забрана да не се извършват  никакви нефтени сондажи в района.

Изгледайте видеото и вижте какво представлява една истинска русалка!

Жива русалка пори водите на морето. Учените са с изблещени от изненада очи!

Жива русалка пори водите на морето. Учените са с изблещени от изненада очи!

В миналото много моряци са разказвали и са писали в бордовите дневници, че са виждали такива същества – полужена – полуриба.

нумерология

Но науката ги е опровергавала и винаги е твърдяла, че моряците са прекалили с рома, а и липсата на жени им е развинтила въображението.

Но сега, когато разполагаме с модерна техника, нещата изглеждат по съвсем друг начин и доказателствата са неоспорими!


Ето видеото на Анимал Планет, заедно с още няколко от същата поредица:

А това е по-ново видео от 2015 година, но в него е възможно да става дума и за фалшификация:

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: