Вашето прераждане от миналото и настоящата реинкарнация могат да бъдат разгадани

Много хора, които не поставят под съмнение, че прераждане съществува, те искат да научат нещо повече за своите предишни прераждания, за  грешките, които са натрупали или за добрите неща, които са успели да реализират.

reincarnacia

Прераждане от миналото може да бъде разгадано днес

До момента са познати два конкретни начина за разгадаване на миналите прераждания – чрез кармичната астрология или чрез регресия – връщане назад в миналите прераждания с помощта на хипноза.

Да се намери кадърен астролог, който да направи подобни кармични хороскопи е трудно, защото е необходима огромна квалификация и познания,  и е много скъпо.

Регресия с помощта на хипноза трябва да бъде направена от специалист, който да освободи вашето съзнание, да ви върне назад във времето, за да можете да разкажете кога, къде и какво точно сте преживели.

Преди 2 години имаше едно предаване „Ники Кънчев под наем“. В един от епизодите Ники Кънчев заведе момиче на такава регресия при специалист, който пред камерите я върна назад във времето, за да я освободи от едни неуместни страхове и травми по тялото, споменът, за които е останал и в настоящото й прераждане.

нумерология

За всички останали наши читатели, като начало можете да се възползвате от древното знание, което ще ви насочи какви сте били в своя предишен живот.

jivot-one

Прераждане – част 1

jivot-two

Прераждане – част 2

jivot-three

Прераждане – част 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jivot-four

Прераждане – част 4

jivot-five

Прераждане – част 5

jivot-six

Прераждане – част 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Това е част от начина, по който прераждане от миналото и настоящата  реинкарнация могат да бъдат разгадани.

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: