Невероятно интересна е Теорията за палеоконтакта. Поддръжниците й твърдят, че Земята е посещавана от извънземни цивилизации преди хиляди или милиони години.

“Посели” са човешкия род и са контролирали и наблюдавали плодовете на този свой експеримент.

В подкрепа на тази теория има шокиращи находки от древността, наскални рисунки, на хуманоиди в скафандри и прочие. Кабинетните учени виждат в тях само развихрената фантазия на древните художници.

Изследователят Ерих фон Деникен не е на това мнение.

Посетил е десетки места по света и е написал над 20 книги, съпътствани със снимков материал. Древните артефакти са многобройни и има стотици книги на тези теми, писани от авторитетни учени.

Откритите камъни от Ика (те са над 2500, собствена колекция на д-р Кабрера; част от тях обаче са признати за фалшификати) с изображения на динозаври и операции на сърце, вкамененият механизъм, подобен на часовников, открит в Гърция на остров Антикитир, правен незнайно кога, тъй нареченият

ГЕНЕТИЧЕН ДИСК,

на който има ясно изображение на ембрионалното развитие на всички фази на плода у човека.

генетичен дискДискът е на възраст около 3000 години, кръглите каменни плочи, съхранявани в Китайския музей, прилични на компютърни дискове. Странните артефакти от древността са стотици.

нумерология

Всички те показват нещо важно:

1) Много преди нашата цивилизация е имало друга или други;

2) Познанията на древните хора най-вероятно са предадени от учители, дошли от “небето”, което е описвано в много митологии на древните народи.

Няма да се спирам на фактологиите, можете да ги откриете в специализираната литература, плод на десетилетни проучвания.

Всички данни се събират, класифицират и засекретяват. Властите отричат съществуването на извънземни цивилизации. Единствено руските военни в лицето на един руски генерал признаха, че наблюдаваните на територията на Русия странни обекти “не може да са дело на наши технологии” (2005 г.).

Лошото в случая не е само в дезинформацията на масите.

владимир ажажа извънземниАкадемик Владимир Ажажа, пък и други изследователи твърдят, че става дума за нагло нашествие на Земята на извънземни цивилизации с десетки хиляди похищения върху хора всяка година, предимно в САЩ и Русия. Само в САЩ изчезват 20-30000 души и горе-долу толкова в Русия ежегодно. Знаем вече и за похищенията на добитък в Щатите, където федералното правителство нищо не прави. Фермерите откриват кравите си със счупени крака, обезкръвени, и с липсващи органи, изрязани прецизно, като с лазер (сн. 30). Това са факти, по които не се шуми много. Подобно явление се наблюдава и в Латинска Америка от близо 20 години.

Става въпрос за странното създание, наречено от населението “чупакабра”.

Характерно е с това, че се крие в горите и напада домашни животни, изпивайки до капка кръвта им. Твърди се, че в последно време съществото напада и хора.

ОБЯВЕНА Е НАГРАДА ОТ НАСА ОТ 1 МИЛИОН ДОЛАРА

за залавянето на жив или мъртъв такъв индивид.

чупакабраСъществото прилича на насекомо, с червени очи, високо около един метър, с нещо, подобно на жило, което излиза от мястото, където трябва да е устата му. Това жило достига дължина около десет сантиметра. Говори се,че през април тази година е заловен един екземпляр и предаден на учени от НАСА, а изследваните преди това следи от кръв показали, че това не е същество, познато на съвременната наука. Местните хора твърдят също, че чупакабра е дело на секретен генетичен експеримент, а хората изучаващи НЛО причисляват загадъчния вид към извънземните същества.

То било изключително бързо, очевидците твърдят, че избягва срещите с хора и се движи с невероятна скорост, което не позволява да бъде заловено, заснемано или застреляно. Тук следва да се въведе едно пояснение. В много публикации се твърди, че дело на чупакабра са и намерените, отново в Латинска Америка, мъртви животни с изрязани като с лазер органи и също обезкръвени (сн. 31).

Убеден съм, че това са две различни явления. В САЩ хиляди крави са намирани с изрязани органи, но никой не е виждал там такова създание. Така че, най-общо казано, чупакабра може да бъде “обвинен” само в случаите с обезкръвени животни в Латинска Америка (държавите Чили, Венецуела, Аржентина, Мексико, Гватемала, Коста Рика, Панама, Бразилия и Салвадор).

ЗАЩО ОТ НАСА И ФБР СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ЧУПАКАБРА?

Защото е изтърван от тяхна лаборатория за генетични експерименти, или защото има извънземен произход?

Преди 1986 г. не е имало сведения за такова същество.

Мислено правя аналог, без да твърдя, че има някаква връзка, с откритите в Родопите два черепа на същества без долна челюст, което очевидно няма дъвкателни способности, т.е. хранят се с течна храна… с кръв?

Възможно е, но бъдещето ще покаже дали тази хипотеза ще се окаже правдоподобна.

Твърди се, че военният алианс НАТО има за цел да глобализира цялата информация за НЛО и да издейства от всички правителства катастрофирали НЛО и тела на хуманоиди, които да бъдат предавани на САЩ. Уфолозите твърдят, че има поне дузина катастрофирали НЛО, повечето от които на територията на САЩ, съхранявани в секретни бази като прословутата зона 51 в Невада. Тази секретна военна база не съществуваше официално и не фигурираше на картите. Но се случиха редица инциденти, вследствие на което техни служители намериха смъртта си там. Семействата на покойните повдигнаха обвинение и поискаха обезщетение за загубите на своите близки. Така се стигна до признаването на тази база и нейното съществуване.

Както става ясно, обществото трябва да бъде будно и да си извоюва правото на информация по толкова важни и сериозни теми.

В САЩ ВЕЧЕ ИМА ПРОГРАМИ ЗА ПСИХОТЕРАПИЯ НА ХОРА, ПОХИЩАВАНИ ОТ НЛО.

Разказите им са сходни, а лекарите са се произнесли за тях. Те наистина са преживели посттравматичен стрес. Някои от тях имат белези по телата си – има няколко случая по откриване на малки имплантанти в участъка на врата с големина около милиметър. Материалите нямат земен аналог. Похитените най-често твърдят, че с тях са правени най-различни експерименти и изследвания чрез психологическо заставяне. Много от жените са убедени, че са износвали в утробите си ембриони, които след определени месеци биват взимани от тайнствените изследователи. Характерното било, че те били вкарвани от извънземните и растели десет пъти по-бързо от обикновен човешки плод.

отвлечени от извънземниХората, имали контакти с НЛО – екипажи твърдят, че ТЕ идват от различни планети и системи. Сириус, Орион, Плеядите, Зета Ретикули, съзвездие Дракон и съзвездие Голямо куче.

ИСТОРИЯТАОТ РОЗУЕЛ,

САЩ, от юли 1947 година, е уникална. Постоянно извиращата нова информация по темата доказва, че там наистина е катастрофирал неземен летящ обект, пилотиран от няколко хуманоида. Историята тогава бе потулена от военните, а свидетелите се принудиха да се отрекат от показанията си. Някои от тях бяха изселени, други получиха нов пикап, трети “признаха”, че са се шегували.

Под натиска на обществото обаче президентът на САЩ Бил Клинтън разреши разсекретяването най-после и на документи, свързани със случая в Розуел. Текстовете показват, че там наистина се е случило нещо, което е разбунило духовете на целият военен генералитет, военният министър и президента на САЩ. Дори и да няма конкретни споменавания на факти текстовете показват, че това е била истинска случка.

Преди около 8 години за капак на историята се появява филмовият продуцент Рей Сантили, който твърди, че притежава документален филм на дисекцията на едно от загиналите в Розуел същества. Лентата показва наистина потресаващи кадри от тази аутопсия.

Господин Сантили го е закупил от тогавашен военен оператор, който е пропуснал (?) да предаде няколко ролки за засекретяване. Лентите са предадени за изследване и признати за истински с 90% сигурност. На филма са показани контролния панел на летящата чиния с вдлъбнатина за шестпръстни ръце, както и метална гредичка с надписи върху нея.

Какво да коментирам по тази история?

Имаме видеолента със запис на нечовешко създание, която е призната за истинска, няколко документа на ЦРУ, говорещи за “случая в Розуел” и десетки свидетели, които в хода на разплитането на случая отново потвърждават твърденията си отпреди десетилетия.

Л. Мошелов, „Психо”

Чупакабра – страховитият звяр, който сее смърт и паника (ВИДЕО)

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: