Още древните са казали, че човек за човека е вълк. Разбира се, не винаги се случва така. И все пак дори на най-заклетия хуманист понякога ужасно му се иска да докаже на околните, че с него трябва да се съобразяват. За тази цел ще ви помогнат „животинските“ талисмани – зъби и рога!

Еленови рога,

висящи в антрето, „няма да пуснат“ в дома ви неканени гости и неприятни хора, а едновременно с това ще затворят пътя на уроките и на големи и малки неприятности. От вас се иска само едно: да не окачвате на тях шапки и шалове, ако не искате вместо талисман да се сдобиете с обикновена закачалка.

Рога от лос,

закрепени непосредствено над входната врата, ще накарат всички, които влизат във вашия дом, да оставят лошото си настроение, мисли и злостни намерения пред прага. Изискването към стопаните е същото: да оставят талисмана на мира и да не го украсяват с шапки.

Всякакъв зъб – истински или стилизиран – ще защити своя собственик от зли духове и от внезапна опасност. Така че да не ви падне тухла на главата, а уроките просто да не ви хващат.

нумерология

Вълчи зъб във вид на медальон, закачен на кожено шнурче, ще надари своя стопанин със смелост, решителност и дори известна свирепост. Въоръжен с този амулет, и най-тихият и срамежлив човек ще се почувства като неустрашим воин. Само че имайте предвид, че като победите врага – респективно, като защитите вашата гледна точка, решите проблема, завоювате сърцето на избраника, -можете да-свалите талисмана и да го поставите в кутийка до поредния подвиг. На прекалено разгорещените и емоционални хора вълчият зъб е направо противопоказан.

Огърлица от вълчи зъби трябва да се носи с още по-голямо внимание! Магическите „мъниста“ обострят интуицията на своя собственик, дарявайки го не само с животински усет, но и със също такава безпощадност. Затова е добре да премерите всички „за“ и „против“, ако решите да се възползвате от този талисман.

Зъб от лисица е един от най-древните женски амулети, признат в целия свят: носели са го и индианки, и славянки. Сега е ваш ред. Ако, разбира се, искате да станете също така умна и ловка като рижата хитруша. Приятелите ще похвалят вашия ум и предприемчивост. А неприятелите може би ще ви укорят за коварството и лъжата. Впрочем, тази малка лъжичка катран в голямата каца с мед може и да не се забележи.

Зъб от мечка е еднакво подходящ и за мъжете, и за жените, само че представителите на силния пол трябва да носят талисмана на колана си, а прекрасната половина от човечеството – на врата. Мечешкият зъб ще накара всички да се съобразяват с вас, като ви надари със сила и успех, но най-главното – с непредсказуемост. Винаги ще можете да изненадате противниците си и по този начин да си осигурите победата. Но помнете, че не трябва да носите мечешкия зъб постоянно, иначе няма да забележите как ще преминете тънката граница между доброто и злото.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: