Христо Христов, ясновидец: В България ще има много бедствия

– Христо, известно е вече, че ти си придобил ясновидската си дарба, след като си изпаднал в кома и пред теб се явило видение. Какво точно видя?

– Аз съм се родил седмаче, с порок на сърцето. Докторите са казали, че няма да живея. Даже са искали майка ми да ме остави в дом. Изпаднах в кома на 12-годишна възраст и пред мен се появи видение – бял човек с брада и светеше като слънце. Той ми каза: „Ицо, аз ще те спася, но искам да гадаеш на хората. “ След като излязох от комата, пожелах да отида в църква и да стана християнин.

– Защо участваш в „Ясновидци“?

– За реклама. Наясно съм, че имам дарба, но хората не ме познаваха.

– А кой е първият човек, на когото си гледал?

– Кака ми Силвия. Казах й, че мъжът, с когото се е сгодила, си има любовница и че ще катастрофира в чужбина. Тя не ми повярва. Няколко часа по-късно обаче се обадиха на домашния ни телефон и съобщиха, че годеникът й е загинал на място в катастрофа.

– Винаги ли казваш, като видиш нещо лошо?

– Не. Видях на една жена, че ще стане вдовица, но си премълчах кога ще стане това.

-А с какво се гордееш?

– При мен дойде жена, която бе осиновила дете и го изгледала до десетата му година. Само че истинските му родители го открили и го откраднали от училището. Осиновителката даже беше подала сигнал в полицията. Искаше да й помогна да открие детето. Видях къде е, дори посочих улицата и номера. Така тя го върна при себе си.

Гледането на кафе се учи. Кой е твоят учител?

– Бог. Аз не гледам на фигури, а получавам видение. Не мога да кажа как става. Само ще разкрия, тайната е в утайката.

– Гледал ла си на известни личности?

– Да. Идвали са политици, депутати от Народното събрание, личности от шоубизнеса, но имена няма да кажа. И те са хора, като всички останали.

– Ти самият ходил ли си при други ясновидци, например при Ванга?

– Не, но сънувах баба Ванга. Никога не съм я виждал на живо, само по телевизията. В съня си обаче забелязах, че на ръката има някакъв белег. Поисках да ми гледа, ала тя отказа. Само ми каза: „Ти си, ти си, ти си!“

– Вероятно е искала да ти предскаже, че ти ще победиш в този сезон на „Ясновидци“?

– Не е важно дали ще победя. По-важно е да помагам на хората.

– Добре. Нека си представим, че ти си победителят. Как смяташ, че ще се промени животът ти?

– Колкото повече наближава финалът, толкова повече се замислям за това. При мен сега идва много народ. Даже почивка не си давам. Не се оплаквам, защото винаги съм мечтал това да се случи. Знаеш ли, че преди съм късал четирилистни детелини и съм се молел на Бога да разберат всички за моите способосности!

– Не се ли страхуваш, че сега ще те нарекат печалбар?

– Не. При мен няма такса и няма да има. Всеки оставя колкото пожелае.

– В миналия сезон на предаването участниците се обвиняваха, че си правят магии, че си крадат от енергията. Сега случва ли се?

– От мен няма какво да се открадне, тъй като аз гледам К на кафе. Не се страхувам от никого. При другите може и да има такива неща.

– Вярваш ли, че има черна магия?

– Има. Знам хора, които ги правят, но с помощта на молитвите мога да ги разваля.

– Какво е отношението ти към всички онези ясновидци, които гадаят от телевизионния екран? – Не ги гледам. По телефона не може да се ясновидства, но нека всеки си носи кръста. И на мен са ми предлагали да правя такъв бизнес, ала аз отказах.

– Не те питах нищо за теб. Какво става в личния ти живот?

– Ерген съм. Не съм щастлив в любовта. Имам приятелка, но не мога да кажа, че връзката ми е сериозна.

– А за какво се молиш сега?

– Да съм по-близо до Бог. Мечтая да направя читалище и да говоря за Библията на малките деца. В България ще има много бедствия и ми се иска да уча хората да се предпазят от тях. Това може да стане с молитви. Бог ни праща изпитания, защото той дава, но и отнема.

Христо Христов, ясновидец: В България ще има много бедствия
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Христо Христов, ясновидец: В България ще има много бедствия

  1. Христо, много ми е спешно да те намеря, имам проблеми със сина си, ако можеш да ме насочиш какво да правя

  2. Христо,много спешно ми трябвате,моля пишете ми на посочения имейл.Моля ви ако имате офис в София,напишете ми къде се намирате.!Не знам какво стана с вас,нищо не се чу,след предаването!
    Благодаря!

  3. Моля ви, кажете ми телефона на Христо Христов ясновидеца от Варна ,много спешно ми трябва, за болести е ! Моят телефон е този 087968 9780 , само да ми зъвнне от домашниятрябва , искама да говоя лично с него – вече 2 години е излизам от вкъщи! Или да ми го нпише а горния е-малй !
    Спешно ми е !
    Антоанета

  4. Христо, как мога да те открия? Имах ти номера, но вече не е същия.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *