Пловдивската гадателка Марияна Табакова: Българин ще измисли лекарство против рак

Ето какво казва една наистина добра гледачка (ясновидка) от Пловдив: “Много нови видове лекарства ще се появят в света, но българин ще направи фурор.

Нашенец ще измисли формулата и хапчето за лечение на раковите заболявания”. Това прогнозира известната ясновидка Марияна Табакова от Пловдив.

Преди години Марияна стана особено популярна, като предсказа, че папата ще дойде в България и ще отслужи меса, Георги Първанов ще бъде избран за президент, Симеон Сакскобургготски ще се върне в България, а в Старосел ще бъде открита уникална гробница.

Преди дни усети и земетресението в Северна България. Ясновидката вижда в бъдещето, като използва кристална сфера, както и карти.

За разлика от свои колежки Табакова не рисува мрачно бъдеще за страната. “Не ми се иска да говоря много за политика, но ГЕРБ печели изборите, а страната ни тръгва напред. Виждам коалиция, като тристранна, но няма да е с БСП. Новото правителство е добро за нас.

Богатите ще започнат да помагат на бедните”, казва Марияна. През 2011 г. българите ще заживеят много по-добре, няма да се различават от хората в повечето европейски страни по стандарт. Гадателката смята, че кризата продължава още година и половина, а за България идват много пари от Европа. “Виждам добро развитие на туризма, селското стопанство и животновъдството”, смята Табакова.

Марияна твърди, че постепенно емигрантите ще започват да се връщат у нас, а фалиралите заводи ще се съживят. До една година банките пак ще започнат да дават кредити. “Доста престъпления ще бъдат разкрити, а отвличанията спират , казва Марияна.

Табакова помага на хората и по т.нар. рейки метод (японско учение за универсалната жизнена енергия, която може да се използва и с лечебен ефект, б.а.). Основното за нея е опрощаването на греховете и разбирателството между хората. Единствено тя препоръчва на изпадналите в беда да използват молитвите на ангелите. “Много помагат.

Например при здравословни проблеми хората трябва да се обърнат към архангел Рафаил, а архангел Сахил помага за запазване на богатството и подобряване на финансовото състояние. Най-правилната формула за оцеляване са молитвите към Бога”, твърди Табакова. По думите й най-важното е да се прощава. “Но искрено и от сърце, защото само тогава човек се освобождава от лошите мисли. Ако не простиш, попадаш в капан и отрицателните мисли те завладяват”, казва Марияна.

С кристалната сфера тя чисти негативната енергия от аурата на човека. “Още Нострадамус е виждал бъдещето с къс кристал”, допълва гадателката. Според нея младите хора все повече ще се венчават в църквата, ще се раждат повече деца. Табакова вижда, че занапред светът ще заживее в хармония и мир, военните действия постепенно ще спрат.

“Обама много добре се справя и ще постигне консенсус с Медведев по много въпроси. Идва нов световен мир, войните утихват”, казва Табакова. Гадателката вижда, че след години руса жена ще управлява страната ни. “Като седне на стола, идва златният век на България”, категорична е ясновидката.

За admin

Прочети още

Майчино проклятие, семейно и др. видове.

Какво е проклятие? Майчино, семейно и др. Видове клетви и заклинания. Как се прави и разваля?

Ученичка на Вакуленко разкрива тайните на занаята си

2 Мнения

  1. i az silno vyarvam viv dumite na Mariyana

  2. bravo dano vsi4ko se opravi ! neka badem optimisti ! Pozdravi

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *