Уникалният феномен Слава Севрюкова е прогнозирала, че България ще поеме напред в развитието си, когато прероденият Давид и тайнствена жена застанат начело на страната. Изгледайте и видеото в края на материала!

Непознати предсказания на Слава Севрюкова за бъдещето на България разбуниха духовете у нас. Уникалният феномен Слава Севрюкова е прогнозирала, че България ще поеме напред в развитието си, когато прероденият Давид и тайнствена жена застанат начело на страната.

Това сподели най-големият изследовател на българската пророчица – Христо Нанев, писател, който е отделил голяма част от творчеството си на проучванията на Севрюкова.

Нанев бе поканен в студиото на Нова телевизия, където той разкри какво е видяла ясновидката за бъдещето на страната ни. Той разказа, че за периода 2017-18 година, България ще бъде поведена от тайнствена жена, която ще предизвика истински фурор с управлението ни и тогава държавата ни ще бележи значителен подем.

Пловдивският писател разтълкува думите на Слава Севрюкова, че вече има някакви подозрения коя ще бъде тази фатална дама, която ще поведе към разцвет страната ни. Тя също ще има феноменални заложби. Ще е изключително скромна, неафишираща, ще бъде от руски произход.

нумерология

Тази мистериозна жена ще бъде съветникът на преродения Давид, чиито дух ще се всели в мъжко тяло. Библейският пророк Давид ще бъде този, който ще промени съдбата на България и на българския народ. Той ще направи така, че родината ни най-накрая ще се превърне в така бленуваната Швейцария на Балканския полуостров.

В студиото на Нова ТВ Христо Нанев припомни, че Слава Севрюкова много често е сравнявана с феноменалната Ванга. Дори самата петричка пророчица е споделила, че Слава е дори по-силна от самата нея, но двете никога не са се надпреварвали, а всяка, по своя си начин, се е опитвала да помага на българите и България.

Феноменалната ясновидка Слава Севрюкова никога не е изпадала в транс при своите сеанси.

Слава Севрюкова

Слава Севрюкова

Тя се е свързвала с другите измерения директно.

Пророчицата има множество сбъднати пророкувания, но и има и такива, които ще се молим никога да не се сбъднат, тъй като в тях се казва как от територията на Майка България ще бъдат откъснати цели райони в полза на Турция.

Севрюкова споделя, че при правилна политика това все още не е твърде късно да бъде променено в близкото бъдеще.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: