НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ! Посъветваха ученичка да си намали бюста!

13-годишно американско момиче беше посъветвано от властите да намали размера на своя бюст, за да спре ужасния тормоз, на който е подлагано ежедневно в училище

Тийнейджърката Гебриъл е ученичка в гимназията „Сентръл Мидъл” в град Сейнт Луис, щата Мисури, и огромните й природни дадености вече са се превърнали в истинско проклятие за нея заради подигравките и обидното отношение, които й се налага да търпи постоянно.

Гебриъл е принудена да понася ежедневни унижения заради огромния си бюст

Гебриъл е принудена да понася ежедневни унижения заради огромния си бюст

Майка й Тами Джексън се видяла в чудо и в крайна сметка решила да потърси решение на проблема в местното управление за образованието. Там обаче се натъкнала на бездушна чиновничка, която брутално заявила в лицето й, че Гебриъл трябва незабавно да се подложи на операция, която да намали огромните й бомби до по-нормални размери, ако не иска издевателствата над нея да продължат и занапред.

Тами Джексън едва не получила нервна криза заради „компетентния” професионален съвет, който получила от въпросната служителка, и решила да защити детето си на по-висока инстанция, а именно в окръжното управление за образованието, където се отнесли с малко по-голямо разбиране към специфичния казус на дъщеря й и обещали да извършат незабавна проверка по случая.

Освен надарената си дъщеря, Тами има и 9-годишен син, който също се е превърнал в обект на подигравки в училище заради белези от сърдечна операция, която детето е претърпяло неотдавна. Издевателствата над него били толкова сериозни, че то изпаднало в дълбока депресия и дори обмисляло самоубийство.

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ! Посъветваха ученичка да си намали бюста!
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ! Посъветваха ученичка да си намали бюста!

  1. Боже, и на мен ми се подиграваха заади малкия бюст! Леле, а съм 1 година по – малка от момичето, което ми се подигра!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *