Мистериозни убийства на овце

Хуманитарното общество на Съединените щати обяви награда от 5 хил. долара за информация, свързана с бруталните осакатявания на овце в Порт Лавака, пише сайтът secretbg.com

Шерифът на Калхун предлага също награда в размер на 2 500 долара, предоставена от частен дарител, за каквато и да било следа в тази посока.

От 21 юли тази година Уейн и Карън Дагс губят общо 21 овце от стопанството си. Кошмарът започва с изчезването на четири женски, които впоследствие са намерени мъртви и кастрирани, без обаче да става ясна точната причина са смъртта им. След това изчезват други две женски, открити по-късно – едната с нож зад ухото, а другата – с извадени полови органи, поставени до тялото. Пет дни след това е открита още една мъртва женска, с чийто труп се хранят лешояди, което не позволява да се разбера каква по-точно е причината за смъртта. Семейство Дагс обаче споделя, че органите са отстранени с хирургическа точност.

ubiistva-ovtse

От 21 юли тази година Уейн и Карън Дагс губят общо 21 овце от стопанството си

Към разследването на необичайния случай се включва дори и местен уфолог, но към момента все още няма резултати по случая.

„Осакатяването на толкова много беззащитни животни е наистина ужасяваща история. Надяваме се, че обявената награда ще накара хората да дадат повече информация за това отвратително престъпление”, заявява за пресата Кейти Джарл, която е директор на хуманитарното общество в САЩ.

Мистериозни убийства на овце
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *