Много хора прибягват до т.нар. любовна магия, за да си върнат любимия човек. Но любовната магия е изключително опасна, защото носи
нещастие както на този, който омагьосва, така и на този, който е омагьосан.

Ако до вчера сте били заедно и той изведнъж Ви е казал, че нещата вече не вървят и затова си е събрал багажа, оставяйки след себе си наранено сърце, едва ли любовната магия е най-добрият начин да си върнете любовта. Почти всеки един от нас е бил зарязван и болката го е смазвала до побъркване. Но преди да потърсите съответния човек, който да ви помогне във „връщането на непослушния“ у дома, се замислете.

Всяка магия носи в себе си отрицителна енергия и след време прави хората нещастни. Запознати твърдят, че след първите седем години омагьосаният се разболява и рано или късно умира. Но дори да не се стигне до най-лошото, той се превръща в отрепка, която няма собствено мнение за нищо и ден след ден се влачи в своя мизерен живот. А този, който е направил магията, или се разболява от тежки болести, или децата му цял живот биват нещастни.

Но ако сте много влюбена и си мислите, че половинката Ви е допуснала огромна грешка в момент на обърканост, вече има начин да я върнете обратно. Психоложката Виолета Станева е написала уникална книга, която е помогнала на много двойки да се съберат отново и да свият заедно щастливо гнездо. Съветите в „Как да си върнем любимия“ са безценни, защото разкриват всички тайни на мъжката психология. Това златно ръководство може да сложи край на всички депресии и сълзи, породени от поредната болезнена раздяла.

нумерология

Ако все още изпитвате онова пърхащо нещо в стомаха си и искате да прегърнете силно любимия човек, не губете време и се запознайте отблизо с тази уникална книга, на която много хора дължат своето безкрайно щастие.

За повече информация посетете сайта www.varnisigo.com.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: