Луната в Телец носи спокойствие, усещане за надеждност, сигурност, финансова стабилност. Повишава самообладанието, самокритиката, самоконтрола

Луната е в най-силния си знак и ви придава интелект, целенасоченост и устойчивост по житейския път. Вие сте сериозни, наблюдателни, възприемчиви. Имате независима мисъл и потискате чувствата си.

Успешно се прехранвате от земята. С лека ръка отглеждате растения. Надеждни и икономични, бавно напредвате към успеха. Той идва при вас след 40-е.

Не се напрягате, но изпълнявате своята част от работата. Нуждаете се от външен стимул, за да подхванете нещо ново. Нататък не се отказвате и работите докрай.

Нуждаете се от материална сигурност, за да сте спокойни. Добре управлявате финансите си. Обичате комфорта, музиката и добрата храна.

Добре сложени, с умерено тегло и приятна външност, вие се харесвате. Великодушни и щедри сте към любимите си. Раждат ви се предимно дъщери.
На Луната дължите и някои негативи – инертност до мързел, любов към материята. Не устоявате на неуспехи и постоянно се боите от неприятности. Всяка загуба е катастрофа за вас.

нумерология

***
Стабилността, присъща за Телеца, дава приток на жизнени сили, което от своя страна води до невероятна вътрешна хармония и мир, емоционален и психически комфорт. Засилва увереността, устойчивостта, постоянство и търпението. Напрежението, от предишните дни на Овена, се сменя с чувството за безопасност.

Под влияние на Луната в зодиакалния знак Телец нараства волята, издържливостта, способността за виждане и използване на благоприятните ситуации. Умът е по-практичен, а преценката за живота – обективна и трезва, стоим здраво на краката си. През този период трудно се предприемат необмислени действия, замислените планове са реалистични и неведнъж проверени. Добър момент за решаване на финансови въпроси и за намиране на източници на ресурси. Вътрешната сила и упоритост, в съчетание с проницателността, характерна за този знак от зодиака, помагат за постигане на всяка цел.

В зависимост от това, в каква фаза е Луната в Телец, тя може да ни окаже и отрицателно въздействие, предизвиквайки проява на еснафщина, алчност, което от своя страна води до душевно объркване, усещане за самота, изоставяне, загуба на жизненост. Тогава ставаме по-мудни, не толкова упорити и леко флегматични. В такива моменти са възможни грешки, поради забавените реакции и неспособността за бързо реагиране в конкретни ситуации.

Енергията на Луна в Телец предполага толерантност, готовност за подкрепа и помощ на нуждаещите се.

Луната в Овен>, Луната в Близнаци>, Луната в Рак>

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: