Луната в Близнаци ни прави по-контактни, свободни, подвижни.

Жива мисъл, бърза реакция, стремеж към свързаност, комуникация. Вие говорите неуморно, за ужас на събеседниците ви. Проверявате чувствата си през ума.
Неспокойни, нервни, дори трескави. Хващате няколко идеи и ги захвърляте. Луната ви дава остър интелект и способността да предугаждате мислите и подбудите на околните.

При добри аспекти на Луната с лекота се справяте с практическите трудности, но при лоши – емоциите доминират над разума.
Имате търговски качества и способност да убеждавате. Успявате като посредници, в медиите и комуникациите.

Повечето от вас са вълнуващи – със симпатично лице и чуплива коса. Имате добър апетит, обичате разнообразието, мените стила си.
Луната в този знак ви прави романтични, но не особено задълбочени в чувствата си. Обичате интимностите. Полигамни сте или сключвате няколко брака.
Вие прекарвате живота си в помещения и това е ок за вас. Но Луната ви задъхва или ви причинява дихателни болести, проблеми с дробовете. Остро реагирате на мърсен въздух.

***
В този период силно се проявяват качества като откритост, общителност, инициативност. Нараства потребността от получаване и предаване на информация, споделяне на мисли и идеи

Луната в Близнаци е период, удачен за решаване на делови и лични въпроси.

Мисълта тече бързо, почти мигновено, реакциите са своевременни и адекватни, а финото чувство за хумор, прави общуването още по-лесно и непринудено.

нумерология

Активизацята на интелекта, характерна за този момент, играе важна роля при установяване на контакти в професионалната сфера, спомага за възстановяване на мира в семейството, улеснява решаването на сложни емоционални конфликти.

Влиянието на Луната, преминаваща през този зодиакален знак, някак си обърква.

Налице са достатъчно сили, необходими за открити разговори, но в същото време съществува и стремеж към прикриване на другото „аз”.

Двойствеността, присъща на тази Луна, засилва усещането за тревожност, безпокойство и нервност, лишава от вътрешна хармония, много повече, отколкото в другите й периоди.

Това положение на Луната е много интересно, проявява се като раздвоение на емоциите, намеренията, ирационалността.

Противоречието между външното и вътрешното лунно „аз” е особено силно изразено.

Не е изключено това противопоставяне да доведе до психологически конфликт, който ако не съумеем да контролираме чувствата си, е предпоставка за чести промени в настроението, колебания в убежденията, позицията и отношението към околните, престъпване на принципите.

В такъв момент е почти невъзможно да се направи правилен избор.

Затова е необходимо да се стегнем, да се вземем в ръце и да не се поддаваме на емоциите, тъй като това може да доведе до куп нежелани грешки.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: