Не случайно най-добрият и най-верен приятел на човека е неговото куче, но личното куче разкрива характера на неговия стопанин

Има много  случаи, при които куче и стопанин в един момент започват толкова много да си приличат, че човек ги оприличава като две капки вода.

куче

Обичаното куче показва характера на своя стопанин

Е, малко пресилено определение, но въпреки това някои черти от поведението на кучето и на стопанина започват да се препокриват.

Хората, които предпочитат булдог са по природа родени с инат. Тяхната вродена упоритост не им позволява да се отказват от своите намерения и амбиции, писаха в Пик.

Стопаните на териерите са динамични хора, които не се задържат често на едно място. Те обичат да се движат и да вършат работа, която не е свързана със заседнал начин на живот.

Стопаните на голдън ретривър и на лабрадор са хора, които изключително много държат на семейството. То е над всичко и за своето семейство те са готови да влязат дори в огъня.

нумерология

Друга интересна порода, която навлезе активно в нашето ежедневие са бийгълите. Този вид кучета са невероятно любопитни, техните стопани също.

Те обичат и търсят забавленията, развлечения, смеха. Но понякога са в състояние да залитнат прекалено много.

Хората, които предпочитат малките куче като пудели и чихуахуа са подредени хора, които обичат реда у дома.

Малкото куче, особено късокосместо позволява да се поддържа отлична хигиена.

От друга страна тези животинки са удобни за пътуване. Може да ги вземете със себе си в колата, в градския транспорт, в автобуса за екскурзия, защото техните стопани са авантюристи и пътешественици.

Онези от вас, които харесват коли са интелигентни и възпитани. Коли е доста дисциплинирана порода кучета.

Помните ли американския филм за Ласи?

Главната героиня – смелата Ласи е куче от породата коли.

Нейните невероятни преживявания я превърнаха в любим герой на малките и на големите зрители.

Хрътките също са интересна порода кучета. Ловджийските хрътки носят определен и специфичен темперамент и характер, затова психолозите са на мнение, че такива кучета са предпочитани именно от своенравни стопани, които са с характер на аристократи.

Не случайно старите майстори – художници са изобразявяли предимно хрътки на техните огромни платна. Може да се сцени на лов, но може да са моменти от ежедневието на благородниците в техните домове, а хрътките се разхождат необезпокоявани из огромните дворци и имения.

 Обичайте своето куче, защото след вашите майки, само то може да ви даде истинска и искрена любов!

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: