Чудо на природата е тази  билка, която убива рака

Ракът на гърдата се превърна в едно огромно зло за жените по целия свят. Затова всички клинични и експериментални лаборатории към големите и по-малки фармацевтични компании ежедневно търсят начини да спасяват човешкия живот.

bilkata

Това е вълшебната билка

Търсенията са насочени към изобретяване на такива химически комбинации, които могат да унищожават раковите клетки и метастазите.

Но учените не забравят да търсят лекове и сред природата. Различни билки или комбинация от билки може да бъде полезна за пациентите.

До момента най-силно средство за борба с рака е билката “Sweet wormwood” или известна още като ”Artemisia Annua”.

У нас тази билка е популярна като сладък пелин. Според китайската нетрадиционна и хомеопатична медицина, сладкият пелин е в състояние да убие около 98 процента от клетките на рака в женския организъм, при това за не повече от 16 часа.

нумерология
bilka

Търсете в аптеките!

От билката “Sweet wormwood” се произвежда артемизинин, научихме от  http://vchas.net.

В миналото, когато е върлувала масово малария, артемизинин успешно е водил борба с нея. Днес учените откриват, че той може да унищожава и раковите клетки.

Ако билката се приема самостоятелно, тя има ефективност до 28 процента.

Когато се използва в комбинация с желязо, действието скача на 98 процента.

Артемизининът притежава уникалната способност да атакува само болните клетки, а онези, които не са засегнати от рак ги подминава.

До момента с производство на артемизинин се е ангажирала компанията  ”Sanofi” от Франция. Според последните изчисления, през тази година ще бъдат произведени между 50 и 60 тона артемизинин, за да може възможно повече пациентки да се възползват от ефективно лечение в борбата с рака.

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: