Читател на Chudesa.net: Повярвайте, историята за „Дама Пика“ е същата както за „Кики“ и всички подобни явления.

Знаете ли защо разговорите на медиумите с „душите на умрелите “ от „отвъдния свят“ и тези с викането на духове се водят с „Да“ и „Не“? Ами защото са едни и същи сили. И когато медиумът влиза в такава връзка, всъщност вика същества, които се представят за „духове на умрели“ , „Кикита“ , „Дама Пика“ и др. Зад всички тези събития стоят едни и същи, ако може да ги наречем „извънземни сили“ , целящи да установяват връзка с нашия свят.

Дама Пика

Дама Пика появи се

Християнството ни учи, че има други светове освен нашия и там има същества , които са се отделили от Бога и са наречени „паднали ангели“. Те са по-умни , по-бързи и много по-силни и от човеците, имат хиляди години опит и са създадени от друго естество.

Думата „херувим“ означава „създаден от огън“ , така както ние сме създадени от химичните елементи, които се срещат в пръстта, така и те си имат друга „среда“, но са отхвърлени веднъж завинаги от Бога. Така че, който вика „Дама Пика“ просто установява контакт с такива сили.

нумерология

Естествено обаче такава „Дама Пика“ няма, както и цялата „формула“ с дезодоранти, огледала и разни екстри е напълно излишна, това е игра на духовете, за да е по-интересно и атрактивно, както и викането на „Косъм тросъм, появи се джудже“, но колкото повече наближава краят на земната история и Страшния съд, толкова повече тези духове имат за цел да мамят хората и да ги впримчват в заблудите си.

Тази игра на „Дама Пика“ е просто един от многото им канали. Повярвайте, нещата са много сериозни наистина, просто повечето от тези, които вярват в тези неща не са наясно, какво точно става и звучат смешно, както и тези, които не са наясно.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: