Баба Ванга разкрила новото прераждане на Учителя Петър Дънов след неговата физическа смърт

Последователите на Бялото братство в миналото, които са имали възможност да комуникират с все още живия Петър Дънов разказват как на неговото погребение имало много странни звуци, които се чували наоколо, а всички знаели, че духът на Учителя Петър Дънов е около тях и им дава знак.

Най-близките на Учителя Петър Дънов разбрали, че той сам избрал деня и часа на своята физическа смърт, когато почувствал, че е изпълнил своята мисия на Земята и когато усетил своето физическо тяло вече немощно.

По принцип знаем за духовния лидер Далай Лама, че той влиза от прераждане в прераждане. Когато почине и изминат няколко дена, неговите последователи започват да го издирват в кого се е преродил отново.

Много лесно откриват къде е влязъл духът на стария Далай Лама, защото въпреки детската възраст, той помни всички събития от последния си живот, сякаш никога не е излизал от предишното си тяло.

Според Баба Ванга точно това се е случило и с Учителя Петър Дънов. Не след дълго той отново влязъл в реинкарнация, за да продължи да се труди за благото на всички човеци.

Според ПИК Баба Ванга разказала тази тайна на Нешка Робева, с която са близки приятелки. Баба Ванга казала, че ако види новото физическо тяло, веднага ще разпознае, че вътре се е заселил духът на Учителя Петър Дънов.

Освен това, Баба Ванга горещо препоръчала всеки да чете книгите на Учителя Петър Дънов, защото те са пълни с огромна мъдрост.

нумерология

Днес научихме много любопитна информация за живота на Баба Ванга. Онази прословута вихрушка, която я понесла и захвърлила в храстите със слепи очи всъщност не била обикновен катаклизъм на природата, а вихър, предизвикан от извънземни.

danov

Баба Ванга разкрила новото прераждане на Учителя Петър Дънов

Много години по-късно Баба Ванга споделила на свой близък приятел, че се събудила в една огромна зала, където имало изключителни апарати и много извънземни.

Те започнали нещо да правят на главата й и тогава тя загубила съзнание. Научете още за тази мистерия ТУК.

сподели бутон

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: