Рени Анастасова: Очакват ни големи катаклизми!

Сами унищожаваме това, което имаме – твърди Анастасова

Парапсихоложката Рени Анастасова е категорична, че ни очакват страшни катаклизми. Ужасните природни бедствия, които връхлитат човечеството напоследък, са само началото на големите катастрофи.

„Случайни неща в този живот няма. Човечеството сякаш обезумя. Не виждате ли колко хора вече не знаят какво вършат – поведението им е на освирепели животни, агресията и насилието взеха нечувани размери. По пътищата даваме повече жертви, отколкото по време на война. Станахме непоносимо лоши и сами се унищожаваме. Безжалостно посягаме на природата, а това неизбежно води до мащабни катастрофи – земетресения, наводнения и други катаклизми. Висшият разум ни изпраща послания, но ние трябва да се научим да ги разчитаме, за да избегнем тези катаклизми“, казва парапсихоложката пред в. „Женски тайни“.

Анастасова е категорична, че България също ще бъде връхлетяна от големи бедствия, защото унищожихме Черноморието, а сега посягаме и към Рила. Освен това, според лечителката, в страната ни ще има много убийства, големи скандали с политици и бизнесмени.

„Непрекъснато се плюем и не правим нищо хубаво един за друг. Не си знаем цената и евтино се продаваме“, обобщава Анастасова и добавя, че ни е нужна повече вяра, надежда и любов, за да успеем да устоим на проблемите като нация.
бутони за социални мрежи

За Виолета Димитрова

Прочети още

Планетата Земя. Форма

Планетата Земя. Не е кълбо и не е плоска! Форма на Земята, движение, площ

Истинската и математическата форма на Земята, на нейната повърхност. Геоид. 5 различни научни теории + …

2 Мнения

  1. reni i vsi4ki ostanali qsnovidci ni u4at-ne badete strahlivi a jivi zdravi i dobri

  2. zdraveyte dami i gospoda ,as haresvam hubavoto predavane na Reni,i sam shtasliv kogato ima takiva predavania po televiziyata,jelayiavi vsi4ko nai

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *