Мария Стойчева: Този, който твърди, че лекува от разстояние, е шарлатанин

Ясновидката Мария Стойчева твърди, че от разстояние не може да се лекува

Мария Стойчева гледа с картите на Наполеон

Мария Стойчева е председател на варненската асоциация „Феномени”, в която членуват над 60 ясновидци. Тя открила своята дарба да провижда преди 30 години. Тогава една възрастна дама й подарила картите на Наполеон Бонапарт, произведени през 1866 г., заедно с икона на Света Богородица. Старицата й казала, че щяло да дойде време, когато Мария трябвало да помага на хората.

„През годините рядко се допитвах до тези карти, но след като синът ми катастрофира, се допитах до тях, помогнаха ми и реших да помагам и на останалите хора. Приех семейната трагедия като знак. Освен чрез картите, мога да правя диагностика на човека, но не по лицето, както повечето диагностици, а по ръцете му. Докосвам ги и усещам вибрациите на тялото му. Усещам кой от органите му е увреден” – споделя варненката.

„Шарлатани са онези, които твърдят, че лекуват от разстояние” – категорична е Мария Стойчева. „Не е възможно някой да лекува от разстояние. Лечението може да има ефект единствено, ако се извършва при личен контакт. Нашата асоциация се бори с такива шарлатани. Ходжите, които сега работят и твърдят, че могат да правят чудеса, да събират разделени двойки за минути или пък да връщат умрели от онзи свят, нямат нищо общо с ходжите преди 1000 години. Аз не препоръчвам на християните да търсят услугите на ходжи, които навлизат в енергийното им поле и ги объркват” – съветва гадателката Мария Стойчева.
сподели ме

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

Какво е точното разстояние до Слънцето?

Разстояние до Слънцето. За колко време се стига? Температура и движение

Какво е точното разстояние до Слънцето? Каква температура има? За колко време се стига със …

14 Мнения

  1. Петър Петров

    На мене тъзи жена ми помогна,много съм доволен за което и платих даже пак ще я потърся,на един помага на друг не но важното че на мене ми даде шанс и ми помогна и се радвам много.

  2. ТАЗИ Е НЕ САМО ЛЪЖКИНЯ ,АМИ И МАФИОТКА.ОБАЖДА МИ СЕ 100ПЪТИ ДА МЕ ЗАПЛАШВА.НАГЛА ДО ….ИСКА МИ 4000ЛВ ДА И ПРАТЯ В КОЛЕТ УЖ ДРЕХИ.и ЩЯЛА ДА НАПРАВИ ТАКА,ЧЕ ДА СЕ ОМЪЖА.ОТКАЗАХ И И КАЗА ЧЕ ЩЕ СИ ПАТЯ НЕ СЪМ ЗНАЕЛА С КОГО СЕ ЗАХВАЩАМ.ОПЛАКАХ СЕ В ПОЛИЦИЯТА ,ЧЕ ИСКА ДА МЕ РЕКЕТИРА.

  3. Виктория

    Нищо не познава тази.Бях при нея ,и още в самото начало започна да говори за празен пръстен,и безбрачие.А аз имам брак ,и две деца!? Абсолютно през цялото време ,ме разпитваше какво работя !И на мен също ми предложи че трябва да развалям магия,и това струвало 300 лева.Не се вързах,защото още в началото разбрах колко ,,добре познаваща ,, в кавички , ясновидка е.Но хората да се усетят и да не ходят при тази шарлатанка,която уж гони шарлатаните!А нея си е пропуснала?!!!

  4. Лъжкиня от класа!Кюрава си с едното око,дано окюравееш и с другото.Познавам те,кара моя близка да се мъкне 20 пъти на пруцедури като всяка беше по 25лв и освен това си и смъкнала 1 кг злато.Бесрамница.

  5. Никаква гадателка не си Марийке,съжалявам хората които са се излъгали да ти вярват!!!Това е подигравка с хорското нещастие.

  6. eiii glupavo o6te malko ostana razbrali i se prebira za bg 6te ve zapaly i drugi te koito rabotyt s1s tep sava 🙂

  7. Никола

    Да си запали свещи с тия пари… Такива , като тази ,дори и аз не мога да кажа – какво заслужават.

  8. МАРИЯ КАК НЕ ТЕ Е СРАМ ЖЕНО!ОГРАБИ СУМАТИ НАРОД.АЗ ТИ БЯХ ДОСТА БЛИЗКА А ТИ ИЗМАМИ ДЪЩЕРЯ МИ С 3000ЛВ ИМАХ ТИ ДОВЕРИЕ НО НЕ СТАВАШ ЗА НИЩО,

  9. Мале,най голямата шарлатанка си ти.Поздравявам те да знаеш !!!
    Твоя приятелка Гергина

  10. Миглена

    яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя,Кого само виждам тук?Как не те е срам гнусна злобарка.
    Палати строиш с чужди пари мамицата ти!

  11. MARO,MARO 6TE TI DOJDE SKORO KRAIO

  12. Не вярвяйте хора,тази ми взе душата .Такъв дявол е .Вземи 300лв за разваляне на магия

  13. Наталия

    Драга ми Мария,ти как лекуваш ,като смъкваш парите от гърбът на хората ли?Не мъчени пари…..Такива като теб трябва да се бесят.

  14. изпатила

    Мария Стойчева!?!!Една изиграна мошенничка.Не се ли наяде с чужди пари жено,съдра кожата от гърба на хората,лично на мен ми взе 1900лв помниш ли ме СТЕФАНКА ?А,какво направи с тях,накара ме да ги изпратя като пощенска пратка иначе нямало да се сбъдне това което съм искала.Заем теглих ,много глупаво постъпих не мога да докажа ама господ да те накаже теб да не можеш да вземаш пари от хората!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *