Има такава професия в България – ловец на духове

В момента действащ ловец е единствено колоритният отец Гелеменов. Но освен него е имало и още един, който е преследвал духове. Той е бил съпруг на известна дама, която за кратко се подвизаваше в политиката

Има такава професия в България – ловец на духове
Има такава професия в България – ловец на духове

„Бяхме двама, останах само аз. Другият бе отец Ивайло Генчев, бившият съпруг на Весела Драганова. Тя не говори за него, но аз не я обвинявам за нищо. все пак друго семейство имаше след него.

Отец Ивайло почина миналата година на 53 години, Бог да го прости. Перфектен приятел ми беше, живееше сам и си говореше с кучето”, разкри отец Гелеменов.

Ексцентричният и саможив отец Ивайло бил известен спец по гонене на духове чрез Василиеви молитви и разваляне на магии.

Председателката на Партията на българските жени обаче се срамувала от необичайните занимания на бившия си мъж, затова никога не го споменавала в интервюта. След развода си с нея отец Ивайло заживял като отшелник и повече не погледнал друга жена.

„Умря сам като куче. Намерили са го няколко дни след това. когато трупът му е започнал да се разлага”, разкриха пред „Уикенд” приятели на отец Ивайло.

За разлика от него Весела Драганова свила семейно гнездо с оперния певец Георги Илиев, с когото се запознали по обява за запознанства в столичен вестник.

Заживели под един покрив в малка панелна в столичния квартал „Красна поляна”, а Георги бил очарован от 6-годишната й дъщеря Мария, която приел като свое дете.

За Serafima

Прочети още

Kanabidiol Polzi 03

9 научно доказани ползи от канабидиол

Конопеното масло е екстракт от семките (в рядкост от други части) на растението Cannabis Sativa. …

Едно мнение

  1. аз съм снимал видео истински дух имам го на видео 0877243350

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *