Бермудският триъгълник все още остава мистериозно и свръхестествено място! (ВИДЕО)

Бермудският триъгълник вероятно е най-известното и противоречиво от всички мистериозни места на света

Бермудският триъгълник все още остава мистериозно и свръхестествено място! (ВИДЕО)

Бермудският триъгълник все още остава мистериозно и свръхестествено място! (ВИДЕО)

Разположен в океана и покриващ повече от 500 хиляди квадратни мили, намиращ се между Маями, Пуерто Рико и Бермуда.

От десетилетия той озадачава учени, опитни моряци и дори военни изследователи. Изчезват самолети и се случват всякакви свръхестествени неща в рамките на Бермудския триъгълник. Корабите се завръщат празни. Няма следи от борба и все пак екипажа го няма. Това е нещо реално. Те съществуват по документи, но истината е, че са изчезнали.

Според изследовател на Бермудският триъгълник това е нещо свръхестествено и необяснимо.

Въпросът е: Какво кара корабите и самолетите да изчезват безследно в пространството?

Защо навигационните уреди спират да работят точно там или сами сменят курса?

Историите на корабните дневници показват, че мистериите около Бермудският триъгълник са много по-стари отколкото хората предполагат. Още в зората на океанските нашествия, моряците са ставали свидетели на странни неща. Първото предупреждение за Бермудския триъгълник е дал Христофор Колуб, който е бил невероятен навигатор и много уважаван моряк.

Бермудският триъгълник все още остава мистериозно и свръхестествено място! (ВИДЕО)Дневникът му, описващ пътя до Новия свят е изключително точен. И се оказва, че когато той навлиза в този район се записва, че компасът му отказва. Същата вечер видял голяма огнена топка да влиза в океана. Видял е странни светлини, видял е странни феномени. За това историите за Бермудския триъгълник не са някакъв съвременен мит, създаден през 21 век. Сведения за странни видения има откакто хората са започнали да ходят до там.

450 години след Колуб, на 5 декември, през 1945 г. американската армия изпитва най-смущаващата мистрия на триъгълника. В 14 часа 5 бомбардировача излитат от военноморска база Форт Лотърдейл, Флорида, на рутинен полет. Малко след началото на двучасовата мисия, петте самолета внезапно изчезват. Мистерията продължава, когато от базата изпращат спасителен самолет, който също изчезва.

С тази история обаче съвсем не свършват чудатостите в Бермудския триъгълник, който и до днес е едно страховито и свръхестествено място.

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Бермудският триъгълник все още остава мистериозно и свръхестествено място! (ВИДЕО)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Бермудският триъгълник все още остава мистериозно и свръхестествено място! (ВИДЕО)

  1. Извънземните живеят под земята , но не знам защо всички се страхуват да признаят този фак !Бермутския ,дяволския / на исток от Япония / и всички вулкани са тяхните врати / вход и изход / и затова не позволяват на земните жители да получат и наѝ- малката информация ! Учен наблюдаваше активен вулкан , и показа от камерата си как 8 летящи чиниѝ влязоха във вулкана !!!! Множество летящи чиниѝ се гмуркат в океана и остават там ! Ами минералните извори , от стотици години не променят температурата и обема и състава си ! Все въпроси коѝто ни карат да се убедим че под земята има живот !!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *