Иван Костов става Кръстник

Богдана Карадочева е решила да покани Иван Костов за кръстник на второто си внуче Борис

Иван Костов става Кръстника
Иван Костов става Кръстника

Малкият Борко се появи на бял свят миналата седмица. Известната певица и синият политик са първи приятели още от зората на демокрацията и Богдана иска да затвьрди дружбата.

“На седмото небе съм! Сега се чудя какъв подарък да избера – може би златна паричка за късмет. Естествено след няколко месеца ще го кръстим в Божия храм, както повелява християнската традиция”, обяснява щастливата баба.

Синът на Карадочева – режисьорът Лъчезар Аврамов, и жена му Мариана я дариха с първо внуче преди две години.То носи името Димитър – на втория съпруг на Богдана – Димитър Аврамов.

Второто им момченце пък е кръстено на брата на Богдана – Борислав, но бабата е горда, че носи и нейната буквичка.

Личният живот на известната естрадна изпълнителка е достоен за сериал от класата на “Дързост и красота”. Миналата година Карадочева разтвори леко перденцата на покоите си в биографичната си книга “Богдана и на 20, и на 30 х 2”. Малцина знаят, че първият съпруг на Боги е Здравко Радоев, който в миналото лансира Лили Иванова. Двамата се взимат, когато Богдана е само на 19, но бракът им изтрайва само три години. Съпруг №2 на българската Едит Пиаф е режисьорът Димитър Аврамов, наследник на партийното величие Лъчезар Аврамов. Именно на политика е кръстен синът на двойката, който върви по стъпките на татко си в киното.

През 80-те Богдана започва да работи с композитора Стефан Димитров и постепенно професионалните им отношения прерастват в розов роман. Димитров също има един брак зад гърба си – с балерината Радостина Найденова, която му ражда дъщеря – Миряна. Момичето е родено през 1981 г. и е кръстено на известната поетеса Миряна Башева.

За Serafima

Прочети още

Биография на Христо Ботев и интересни факти.

15+ тайни, цитати и факти за Христо Ботев. Стихотворения, биография. Левски и масонство

Биография на Христо Ботев и интересни факти. Цитати, творчество и стихотворения и кратък анализ. Вестници. …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *