Ясновидката Маг Джиляна, гадател

изтеглен файл 2 150x150

Ужас! Влакове-призраци бродят из планетата!

Влаковете-призраци са доказателство за съществуването на паралелни светове! Вижте историите им!

Сега ще ви разкажем за най-известните влакове-призраци в света. Според изследователите на паранормалното, те са най-сигурното доказателство за съществуването на паралелни на нашето измерения.

„Нимбус” – Великобритания. Дизелов локомотив “Делтик” от клас 55. Девет месеца след като бил предаден за старо желязо бил забелязан по редовната си линия на път за град Крю.

“Силверпилен” – Стокхолм, Швеция. Това е подземен влак, чието привидение се появява често в метрото на шведската столица.

Влакът-призрак „Сейнт Луис” – Канада. Известен още като „Светлините на Сейнт Луис”. Този случай е включен в документалната поредица „Неразкритите мистерии”. Много очевидци разказват, как този влек много често се появява по отдавна изоставената железопътна линия между гарите “Принц Албърт” и “Сейнт Луис”. Влакът-призрак е наречен „Светлините на Сейнт Луис”, защото когато преминавал се виждали ярките светлини на локомотива.

„Увеселителния влак” – Италия. Историята на този призрак разказва как изведнъж влакът наближил някакъв тунел. Всичко се обвило в странна бяла мъгла и тривагонната композиция изчезнала. До тук банално. Но изненадата е, че изневиделица се появила близо до село Заваличи, Украйна. Влакът се движел абсолютно безшумно и бил с плътно спуснати капаци, а кабината на машиниста била празна.

влак
Влаковете-призраци са най-голямото доказателство за съществуването на паралелни светове!

За разлика от другите си събратя – призрачни влакове, този оставил доказателства – цяло ято премазани кокошки, които в този момент се разхождали наоколо. Очевидци твърдят, че и друг път са виждали точно този влак да минава от там обвит в зловещата си бяла мъгла. Служител на гарата на Заваличи пък се кълнял, че същият този влак-призрак е преминал през селото и през 50-те години.

За Гергана Борисова

Прочети още

Много съвременни хора вярват в живот след смъртта, по начин различен от този даден ни в Библията

Цитати от Библията за Възкресението и вярата | Мисли за живота и смъртта

Един от най-важните въпроси за всеки човек е този съществува ли живот след смъртта. Цитати …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *