Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Todor Atanasov Reiki 300
Тодор Атанасов е сред известните рейки мастери у нас

Тодор Атанасов: Рейки лекува всичко

Лошотията трупаме първо на ментално ниво, после избива в болест на тялото – твърди рейки мастерът Тодор Атанасов

Кой е той?

От 13-годишен Тодор Атанасов се интересува от света на окултното.

Снабдява се с наръч езотерична литература, която изчита на един дъх. Купува си и карти Таро, на които започва да гледа. Години по-късно се впечатлява от рейки техниката и нейните необятни възможности за корекция на човешката съдба.

През кабинета му минават десетки граждани, които излизат с усмивка от сеансите му.

Какво представлява рейки терапията?
„Наименованието рейки идва от рей, което в превод на български означава космос, и ки – което ще рече енергия.

Буквално означава космическа енергия. Тя протича през всеки един от нас и ни помага да се справим с житейските изпитания, които ни предстоят” – твърди Тодор Атанасов.

Тодор Атанасов е сред известните рейки мастери у нас
Тодор Атанасов е сред известните рейки мастери у нас

„Рейки би могла успешно да ни помогне за доста неща – в това число и при определени заболявания. Успешно може да се ускори лечебният процес след оперативна дейност.

Лекуват се зависимости като алкохолизъм, цигари, различни наркотици. Методът облекчава болката, прави хората уравновесени и спокойни. Рейки ни помага да бъдем себе си и да следваме житейския си път” – споделя Атанасов.

„Всяко едно заболяване, което вече се вижда на физическо ниво, представлява дългогодишно натрупване на негативизъм в различни области на организма.

Лошотията почваме да натрупваме първо на ментално ниво. Когато се събере в огромно количество, както се казва – избива в болест.

Отрицателните емоции ни разболяват. Методът на рейки позволява да се хармонизират енергийните клетки и така да започне едно изчистване. Чакрите, които са разположени в различните части на тялото ни, отговарят за определени съдове.

От тяхната чистота зависи жизнената енергия на целия ни живот. Във всяка клетка се намират милиарди спомагателни енергийни центрове. Ако се научим да ги управляваме, ще можем сами да се лекуваме” – твърди рейки мастерът Атанасов.

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

Безплатно гледане на карти за любов

Гледане на карти за любов. Гадаене с обикновени карти, Ангелски карти и таро за отношения

Безплатно гледане на карти за любов е това, което сами си направите. Лесни начини за …

Едно мнение

  1. Рейки, Ангели и Предсказания

    Абсолютно сте прав Рейки Мастер Атанасов!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *