И Слава Севрюкова, и Ванга говорят за мистериозна жена, която ще застане начело на страната

„Близо 20 години събирах материали за леля Слава и имах срещи с нея през последните 2 години от нейния живот.

Тя казваше: „Аз съм Слава, на която не е отредена слава. Има предсказание на Слава Севрюкова, че югоизточни части от България ще бъдат отцепени от Турция.

Има предсказания, че и части от Североизточна България ще бъдат отнесени от Турция, но по мирен път – твърди писателят парапсихолог Христо Нанев като гост в предаването на Люба Кулезич.

„Ако трябва да изясним докрай нещата, Слава Севрюкова казваше: „Това ще стане тогава, когато се размият границите между държавите”. Ако се вгледаме сега в тези процеси, които се извършват в тези погранични югоизточни райони, има бавна асимилация на българското население и ислямът взема връх над християнството.

В смолянския край се строят повече джамии, в Кърджали не се строят църкви. Този процес тече и не бива да се изненадваме, обаче трябва да се вземат мерки” – смята Христо Нанев.

„За разлика от Ванга Слава Севрюкова не влизаше в ясновидски транс, не беше необходим и предмет, по който да гледа. Тя имаше силни информационни канали.

Тя беше силно религиозна жена и винаги при контакт произнасяше молитва – наум или наглас. Нейно е предсказанието, че цар Симеон ще дойде в България, но няма да се върне като цар.

нумерология

Преди това е предсказала появата на Михаил Горбачов – че ще дойде човек с белег на челото. Предсказала е също и разпада на Съветския съюз” – разкрива писателят, който има няколко книги за предсказанията на Слава Севрюкова..

Самата Ванга е признала Слава Севрюкова. Пророчицата от Петрич е казвала: „Слава е на 26-о ниво, а аз съм на 25-о ниво”. При тях обаче няма мерене на силите.

Истинските, духовните хора не се съревновават, не се бият помежду си. Те взаимно се подкрепят” – смята Христо Нанев.

„След 2017-2018 г. начело на България ще застане жена и тогава ще потръгнат нещата” – предсказала Слава Севрюкова. „Ванга също е казвала, ние ке се оправим, когато начело застане руса жена” – твърди Христо Нанев.

Слава Севрюкова

Слава Севрюкова на младини

„Аз лично съм правил своите проучвания коя може да бъде тази жена” – споделя писателят.

„Има една такава жена в Южна България, която върши чудеса. Тя води духовна икономика, т.е. икономика, подчинена на духовността. Това, че е руса, може да е и от руски произход” – загатва Христо Нанев, който обещава, че ще разкрие самоличността на тази жена в най-новата си книга.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: