Слава Севрюкова предрекла, че мистериозна фигура ще оправи страната през 2017-2018 г.

И Слава Севрюкова, и Ванга говорят за мистериозна жена, която ще застане начело на страната

„Близо 20 години събирах материали за леля Слава и имах срещи с нея през последните 2 години от нейния живот.

Тя казваше: „Аз съм Слава, на която не е отредена слава. Има предсказание на Слава Севрюкова, че югоизточни части от България ще бъдат отцепени от Турция.

Има предсказания, че и части от Североизточна България ще бъдат отнесени от Турция, но по мирен път – твърди писателят парапсихолог Христо Нанев като гост в предаването на Люба Кулезич.

„Ако трябва да изясним докрай нещата, Слава Севрюкова казваше: „Това ще стане тогава, когато се размият границите между държавите”. Ако се вгледаме сега в тези процеси, които се извършват в тези погранични югоизточни райони, има бавна асимилация на българското население и ислямът взема връх над християнството.

В смолянския край се строят повече джамии, в Кърджали не се строят църкви. Този процес тече и не бива да се изненадваме, обаче трябва да се вземат мерки” – смята Христо Нанев.

„За разлика от Ванга Слава Севрюкова не влизаше в ясновидски транс, не беше необходим и предмет, по който да гледа. Тя имаше силни информационни канали.

Тя беше силно религиозна жена и винаги при контакт произнасяше молитва – наум или наглас. Нейно е предсказанието, че цар Симеон ще дойде в България, но няма да се върне като цар.

Преди това е предсказала появата на Михаил Горбачов – че ще дойде човек с белег на челото. Предсказала е също и разпада на Съветския съюз” – разкрива писателят, който има няколко книги за предсказанията на Слава Севрюкова..

Самата Ванга е признала Слава Севрюкова. Пророчицата от Петрич е казвала: „Слава е на 26-о ниво, а аз съм на 25-о ниво”. При тях обаче няма мерене на силите.

Истинските, духовните хора не се съревновават, не се бият помежду си. Те взаимно се подкрепят” – смята Христо Нанев.

„След 2017-2018 г. начело на България ще застане жена и тогава ще потръгнат нещата” – предсказала Слава Севрюкова. „Ванга също е казвала, ние ке се оправим, когато начело застане руса жена” – твърди Христо Нанев.

Слава Севрюкова

Слава Севрюкова на младини

„Аз лично съм правил своите проучвания коя може да бъде тази жена” – споделя писателят.

„Има една такава жена в Южна България, която върши чудеса. Тя води духовна икономика, т.е. икономика, подчинена на духовността. Това, че е руса, може да е и от руски произход” – загатва Христо Нанев, който обещава, че ще разкрие самоличността на тази жена в най-новата си книга.

Слава Севрюкова предрекла, че мистериозна фигура ще оправи страната през 2017-2018 г.
3.7 (73.33%) 15 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Слава Севрюкова предрекла, че мистериозна фигура ще оправи страната през 2017-2018 г.

  1. По логиката на г-н Нанев, жената може и да е от гр. Русе.

  2. Да, може части от България да се присъединят към турски земи, сред като преди това тези турски земи бъдат присъединени към България – на първо време земите на Одринска Тракия.

  3. Пропускате нещо! Тази руса жена е духовен човек, който няма нищо общо с религията, но с Бог Да. Няма нищо общо и с политиката. Догадките на всички са лъжливи. Прилича на рускиня, но не е рускиня. Тя няма страх, няма омраза. Осанката й е величествена. Всява респект, където и да се появи. Излъчва Божествена Любов. Думата й е ЗАКОН! Всички я почитат и уважават. Тя е Майка България в човешко тяло. Именно тя връща достойнството на българите по света. Неподкупна е, има солидни морални устои. Това, че се появява се от нищото, не значи че не е подготвяна за тази роля.

  4. Разбира се, че е от руски произход. Да не искате да е от български? Кога Русия е оставяла българите да решават сами съдбата си? Генерал Решетников ви каза кой да ви бъде президент, пак той ще ви каже коя аджеба е тази русата, дето ще подкара каруцата към Евразия.

  5. Слава Севрюкова не се казва така. Истинското й име е Славка и това може да го видите с очите си, ако отидете на гроба й в бакърената. А за русата жена -тя живее в един морски град и сам Путин е поднесал поздрави за рожденият й ден. Предстои да реализира свой политически проект и да се яви на следващите избори. Достатъчно Ви подсказах за сега !

  6. към Гражданин:: русата жена не живее в морски град и е НЕПОДКУПНА и няма нищо общо с Путин. Тя ОБИЧА и ПРИНАДЛЕЖИ единствено на БЪЛГАРИЯ и на Българският народ! В момента се занимава с лична благотворителност от години само и за България помага на деца в нужда без да афишира…има висок морал и православна ценностна система…не е обвързана с политически лица…от където и да са те….но има истински влиятелни европейски приятели,които познава по време на европейското си следдипломно образование, /което сама финансира там…заедно с тях 17 години вече…Тя-Българското русокосо момиче/вече жена/и те/чужденците/ помагат на страната ни…само и единствено от любов към България/ ………………..п.с./по нейна молба и настояване през 2018 година нашите европейски приятели идват да осъществят контрол над дарените за България средства…/ С което искрено се надява чрез новите контролни финансови лостове ,които ще бъдат въведени от ЕУ Парламента 2018г България да тръгне най-сетне напред!!!!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *