Група рибари се натъкна на мистериозен скелет, който според тях може да принадлежи на истинска русалка

Седмината рибари са от Папуа Нова Гвинея и първоначално решават, че са открили труп на жена, станала жертва на престъпление, захвърлен на крайбрежните пясъци на Южния остров на Нова Зеландия.

Те незабавно сигнализират бреговата охрана, която на свой ред известява властите за необикновената находка.

Оказва се обаче, че намерените останки не са човешки, макар и на пръв поглед да приличат на такива, а за точното им идентифициране са повикани съдебномедицински и антропологични експерти от Университета на Окланд.

Възможността скелетът действително да се окаже на русалка или на някой друг хуманоиден воден обитател със сигурност ще предизвика сериозно вълнение в научните среди, в които официално не се приема съществуването на подобни екзотични видове.

русалка

Група рибари се натъкна на мистериозен скелет, който според тях може да принадлежи на истинска русалка

Загадъчната русалка отдавна омагьосва въображението на хората и тя е персонаж в голям брой легенди, книги и филми, вдъхновени от нейното съществуване.

нумерология

За това допринася и фактът, че три четвърти от повърхността на планетата Земя е покрита с вода и това е карало древните хора да вярват, че океаните са обитавани от всевъзможни мистериозни същества, в това число и енигматичната русалка.

И досега в различни части на света се съобщава за срещи с подобни създания, но науката отказва да признае тяхното съществуване.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: