Подземен град в Турция е наследство от извънземни (СНИМКИ)

Подземен град в Турция е строен от извънземни, разказват уфолози, които са направили своите задълбочени изследвания

Подземен град в Турция доказва, че още преди години тук е имало извънземни. Тяхното присъствието е било не просто на наблюдатели, а на създатели, които са оставили невероятните си постижения и идеи.

подземен град

Подземен град в Турция е наследство от извънземни – вижте съвършените шахти

Днес можем само да мечтаем да достигнем висотите на гениалния им ум, разказват уфолози. А едно от доказателствата в тази посока е именно този подземен град – Деринкую.

Изследователите са се натъкнали на него през 1963 година. Той има цели 20 етажа, но едва 8 от тях са обходени детайлно и задълбочено, както би трябвало, за да се направят нужните заключения.

подземен град

Портата на подземния град в Турция

Предполага се, че вътре спокойно може да го обитават поне 50 хиляди души, писа изданието bradva.bg.

В Кападокия уникалният подземен град се е ползвал за скривалище, но с каква цел точно е издигнат той, си остава мистерия. Счита се, че по всяка вероятност пръст в това имат извънземни, които са били със специална мисия на планетата ни. Впечатление прави съвършенството, с което е изваяно всичко в подземния град в Турция.

Има вентилационни шахти, условията за отличен престой са гарантирани. Кратка обиколка разкрива още места за молитви и ритуали, училище, помещения за склад, кухненски кътове и спални.

Имало е също и обори, където да се отглежда добитък, както и изба за вино. На други нива пък се съхранявали оръжейни запаси, забелязват се и производствени цехове.

По-любопитното е, че нависоко е била разположена включително и зала за общ сбор на семействата и техните представители.

Точно там са решавани въпроси от глобално естество, твърдят още експертите, които са събрали данни за тайния подземен град.

Подземен град в Турция е наследство от извънземни (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *