Кой е перфектният мъж за теб според зодиака? (ЧАСТ 1)

Или как да открием човека, с когото ще си допаднем и ще се допълваме, според зодиакалния ни знак

Все по-трудно ни се случва да попаднем на хора, с които още от самото начало да си допаднем, да се чувстваме привлечени един от друг, с които да ни е приятно за прекарваме времето си заедно, а защо не и да споделим живота и чувствата си.

Кой е перфектният мъж за теб според зодиака?

Кой е перфектният мъж за теб според зодиака?

За да помогнем на своя избор, тук ще представим какви партньори са необходими на всяка жена според нейния зодиакален знак, представени ни от meganews.bg.

Жената зодия ОВЕН се нуждае от истински мъж. Той трябва да я грабне от самото начало, да бъде интересен и безкрайно интригуващ. Да бъде силен, енергичен и да се бори до последно за това, което желае и иска да постигне. Мъжът за дамите от зодия ОВЕН трябва да са амбициозни и да знаят какво искат. До тях трудно може да срещнете плах и несигурен кавалер. Най-добрата комбинация за жената ОВЕН е половинката й да бъде с 3-4 години по-възрастен от нея. Много страст има в отношенията между силен и властен мъж и жената зодия ОВЕН. Огънят и пламъкът в любовта им и ако мъжът успее да завоюва сърцето на представителката на тази зодия, тя му обещава една наистина вълнуваща любов.

За да се чувства комфортно до жената ТЕЛЕЦ трябва да застане силен, искрен и директен мъж. Дамите от тази зодия мразят лицемерието и посредственото поведение. Те имат нужда от опора и подкрепа в живота си, от мъж, който ще се държи естествено, земно и здравомислещо. Представителките на зодиакален знак ТЕЛЕЦ търсят у партньора си сигурност, държат на кавалерското му поведение, особено на обществени места. Те избягват да търсят контакт с хора, които много говорят, но рядко пристъпват към действие.

За жената БЛИЗНАЦИ с категоричност може да се каже, че трудно се задържат да обичат само един мъж. За представителките на тази зодия перфектния кавалер трябва да притежава твърде много качества – да бъде умен, интелигентен, забавен, амбициозен и много романтичен. Той трябва да е едновременно и кротък на моменти, и огън в други. Но понеже толкова качества в един човек трудно се намират, затова и те правят компромиси със изискванията си, като откриват нужното им в няколко човека. Затова съветваме дамите БЛИЗНАЦИ никога да не пристъпват във връзка с мъж, който страда от болезнена ревност, тъй като те ще му дават множество поводи за ядове. Перфектни партньори за жените от тази зодия са мъжете от рекламния бизнес или от шоу средите.

Жените РАЦИ се нуждаят от много романтика в отношенията си. Техният идеален партньори би трябвало да не се притеснява и открито да афишира чувствата и любовта си. Но едно от най-важните качества, които трябва да притежава избраникът на жената РАК е той да бъде интелигентен, чувствителен и с отлични маниери. Освен това представителките на тази зодия трябва да чувстват непрестанна подкрепа от половинката си, както  неговата лоялност и преданост. Жените РАЦИ са подвластни на морала, ценностите и ценят безкрайно много статута на семейството – то винаги е на първо място в приоритетите им. Изключително себеотдадени на любимите си същества са, но изискват и те да им отговорят със същото. Категорично трябва да избягват женкарите, тъй като те само биха ги наранили.

Дамите от зодия ЛЪВ трябва да забравят своите бивши половинки и да престанат да сравняват настоящия си партньор с предишните. Само тогава те биха се насладили на пълноценна връзка. Те почти винаги се включват във властни и сурови мъже, но за тях това е голяма грешка. Жените ЛЪВ се нуждаят от човек, който да оцени тяхната идентичност и винаги да ги поставя на пиедестал. Партньорът им не трябва да престава да им демонстрира възхищението си, да се вслушва в исканията и да задоволява и най-дребничките им капризи. Затова дами, категорично не се насочвайте към стиснати мъж. На вас ви трябва бохем, който обича да се забавлява. Много често дамите ЛЪВ имат връзка с по-млади мъже, а това само освежава и подпомага връзката им.

Жените ДЕВА се впечатляват от мъже, които имат безупречно поведение и маниери. На тях грубоватите мъже често им въздействат и ги привличат, но това е само временно влечение, което оставя неприятен привкус, ако връзката се задълбочи. Затова дами, избягвайте подобни представители на силния пол. Жените ДЕВА могат да изградят отлични отношения с интелигентен и добре възпитан мъж, от отлично семейство. Дори и малко консервативен, той ще задоволи всички потребности на дамите. Те предпочитат мъжете домошари, които обичат да градят планове за бъдещето, прекарано с вас.

ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ – ПРОЧЕТЕТЕ ТУК!

Кой е перфектният мъж за теб според зодиака? (ЧАСТ 1)
Гласувайте за статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *