Отключване на късмет с катинар?! Възможно е!

Древният ритуал за отключване на късмет с катинар се прилага все по-често

Мистичните церемонии, които са използвали нашите прадеди, продължават да бъдат актуални и днес.

Има хора, които ежедневно се възползват от силата на заклинанията, за да предизвикат сбъдването на определени събития. Други пък не обръщат внимание на древните обичаи и се отнасят с ирония към тях.

Има обаче един ритуал, който си заслужава вниманието. Нарича се отключване на късмет с катинар и не изисква никакви усилия и магически способности.

Навярно сте чували за обета, който си дават много влюбени двойки, заключвайки любовта си с катинар. Тази традиция е най-популярна в Италия, където влюбените заключват любовта си на моста Милвио и хвърлят ключа във водите на река Тибър.

Днес двойките могат да направят това навсякъде. Всяка една държава предоставя тази възможност на туристите си, разполагайки стени, кули, мостове, дървета и други символи на любовта в най-посещаваните центрове.

Ритуалът за отключване на късмета с катинар е лесен и безопасен

Ритуалът за отключване на късмет с катинар е лесен и безопасен

Ако през последните дни, седмици или дори месеци, усещате, че животът Ви не върви „по мед и масло”, не се колебайте да отключите своя късмет.

В случай, че все на Вас се случват неприятности, имате финансови затруднения, проблеми на работното място или любовни разочарования, този ритуал може да Ви помогне.

За отключване на късмет с катинар се нуждаете само и единствено от т. нар. кофар. Той обаче трябва да бъде нов, за да не съдържа в себе си чужда енергия.

Заключете катинара и го поставете под възглавницата си. Спете върху предмета поне 3 нощи, след което го вземете със себе си навън.

За да извършите правилно ритуала отключване на късмет с катинар е необходимо да застанете на кръстопът. Там трябва да отправите своята молитва.

Използвайте Ваши думи, с които да помолите Вселената да Ви съдейства за по-голям късмет в живота.

След изричане на молитвата отключете катинара и поемете по своя път. Необходимо е да намерите река или течаща вода, в която да изхвърлите предмета, заедно с ключа.

Това е всичко, което трябва да направите, за да Ви провърви и да се освободите от негативната енергия, която се е натрупала във Вас.

Отключване на късмет с катинар е наистина лесен и безопасен ритуал, за изпълнението на който не се нуждаете от магически заклинания. С него няма да застрашите нито своето бъдеще, нито това на близките Ви, а просто ще привлечете щастието на Ваша страна.

Включете се в нашата група във Фейсбук:
Отключване на късмет с катинар?! Възможно е!
3.7 (74.09%) 44 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Отключване на късмет с катинар?! Възможно е!

  1. Здраввйте искам да попитам при хвърлянето на катинара с ключа назад ли трябва да се хвърли или напред? Има ли значение това?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *