Легендарният гадател Нострадамус вещае една доста напрегната и тежка за човечеството 2015 година

Само преди дни руски астролози обявиха, че са направили изключително точен превод на предсказанията на Нострадамус, които той направил през 16-и век.

Редно е да се отбележи, че точно тези преводи на неговото писано наследство предизвикват толкова ожесточени спорове.

Някои изследователи твърдят, че легендарният френски аптекар е правел твърде общи прогнози, които различни търсачи на евтина известност нагласят според собствените си интереси през вековете.

Още за Нострадамус: ТУК!

Тепърва предстои да разберем дали и сегашните прогнози не са изфабрикувани с идеята да бъде привлечено вниманието на публиката.

Защото предсказанията на Нострадамус за 2015 година наистина могат да развълнуват мислите и емоциите и на най-големия скептик. Според руските изследователи френският пророк с еврейски произход обръща специално внимание на 2015 година, в която ще се води решителна битка между доброто и злото.

Нострадамус е осъзнал преди толкова много години, че човечеството усилено ще търси своето унищожение след влизането му в новото хилядолетие.

нумерология

През последните години сякаш правим всичко възможно, за да изпълним това мрачно пророчество. Злото е навсякъде около нас и ние лесно ставаме жертва на неговата поквара.

Според предсказанията на легендарния пророк през 2015 година ще водим голямата битка за душите си. Ще се появи нов месия, който да ни поведе към спасение.

Въпросът е колко хора ще му повярват и ще го последват. Отвърнем ли очи от спасителя, това може да означава край на човечеството” – споделя пред изданието Виталий Болюкин, който е верен последовател на учението на Нострадамус.

Нострадамус предрекъл, че 2015-а ще бъде драматична година

Нострадамус предрекъл, че 2015-а ще бъде драматична година

Той е убеден, че повечето хора ще повярват на новия водач и ще загърбят злото, за да участват в изграждането на съвсем нов световен ред.

Църква, учени и фенове на свръхестественото и до днес водят непримирим спор за това истински ли са били способностите на Нострадамус. Едно е сигурно – феноменът предрича с голяма точност режима на Хитлер – пише изданието.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: