Ясновидката Маг Джиляна, гадател

Nostradamus 08
Нострадамус предрекъл, че 2015-а ще бъде драматична година

Нострадамус: Нов месия ще поведе света към спасение

Легендарният гадател Нострадамус вещае една доста напрегната и тежка за човечеството 2015 година

Само преди дни руски астролози обявиха, че са направили изключително точен превод на предсказанията на Нострадамус, които той направил през 16-и век.

Редно е да се отбележи, че точно тези преводи на неговото писано наследство предизвикват толкова ожесточени спорове.

Някои изследователи твърдят, че легендарният френски аптекар е правел твърде общи прогнози, които различни търсачи на евтина известност нагласят според собствените си интереси през вековете.

Още за Нострадамус: ТУК!

Тепърва предстои да разберем дали и сегашните прогнози не са изфабрикувани с идеята да бъде привлечено вниманието на публиката.

Защото предсказанията на Нострадамус за 2015 година наистина могат да развълнуват мислите и емоциите и на най-големия скептик. Според руските изследователи френският пророк с еврейски произход обръща специално внимание на 2015 година, в която ще се води решителна битка между доброто и злото.

Нострадамус е осъзнал преди толкова много години, че човечеството усилено ще търси своето унищожение след влизането му в новото хилядолетие.

През последните години сякаш правим всичко възможно, за да изпълним това мрачно пророчество. Злото е навсякъде около нас и ние лесно ставаме жертва на неговата поквара.

Според предсказанията на легендарния пророк през 2015 година ще водим голямата битка за душите си. Ще се появи нов месия, който да ни поведе към спасение.

Въпросът е колко хора ще му повярват и ще го последват. Отвърнем ли очи от спасителя, това може да означава край на човечеството” – споделя пред изданието Виталий Болюкин, който е верен последовател на учението на Нострадамус.

Нострадамус предрекъл, че 2015-а ще бъде драматична година
Нострадамус предрекъл, че 2015-а ще бъде драматична година

Той е убеден, че повечето хора ще повярват на новия водач и ще загърбят злото, за да участват в изграждането на съвсем нов световен ред.

Църква, учени и фенове на свръхестественото и до днес водят непримирим спор за това истински ли са били способностите на Нострадамус. Едно е сигурно – феноменът предрича с голяма точност режима на Хитлер – пише изданието.

За Станимир Тенев

Аз съм Станимир Тенев. Завършил съм икономика и журналистика. Журналист съм от 1994 г. Работил съм в електронни, печатни и интернет медии. В сайтовете на Марс Медия Груп работя от септември, 2008 г. “Нито ден без ред” е работният ми девиз.

Прочети още

може ли човек да бъде смел поради страх лечение

Какво се пие при уплаха и как се лекува страх (бабини рецепти)

Страхът ни съпътства от раждането до смъртта и влияе на всички наши действия и постъпки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *