Какъв сте бил в миналото прераждане, каква е вашата карма – лесно може да си направите изводите, като се водите по зодиакалния си знак

Вярвате или не, че има прераждане, днес вие сте на тази земя под влиянието на определен зодиакален знак.

Слънцето попада в различни отрязъци на хороскопа и според това, можем да съдим дори за миналите си животи. Стига да считате тази теория за валидна, разбира се.

Ако ли не, приемете тези описания откъм забавната страна или пък ни споделете доколко те пасват на вашето усещане. Доста хора могат да се похвалят със спомени от предишно свое прераждане и това не е случайно, защото душата пази тази информация, независимо, че рядко подсказва за нея.

Висшата сила е определила нещата да се случват така, че винаги да има баланс. Ще се убедите сами:

 • Овните например не са имали нито смелост, нито решителност в предходното си прераждане. Те са били част от масовката, страхували са се да изпъкнат и погледите да са насочени към тях. А в този живот имат шанса да поправят тази грешка, следвайки неотклонно принципите си.
 • Телците често са обвинявани, че са материални същества, но такава е тяхната съдба. Никой няма право да ви прави подобни забележки – точно сега е моментът да живеете в лукс да се глезите, защото преди сте узнали какво е това нищета.
 • Близнаците са следвали значима кауза или научно дело, но са забравили да се радват на разнообразието на живота. В настоящото си прераждане, те ще правят точно обратното.
 • Раците имат нюх за търговия и сигурно са го правили в онова далечно минало. Опознали са света и не са се задържали на едно място, а вместо това този път трябва да се посветят на семейството и дома си.

  прераждане

  В това прераждане сте Лъв? Бъдете център на вниманието, бъдете егоисти, нека ви се сърдят – това е съдбата ви.

 • Лъвовете са помагали на всички, не са искали нищо в замяна, раздавали са се дотолкова, че са забравяли за себе си. Пълна противоположност – настъпило е време да властва егоизмът ви.
 • Девите са търсили духовното, отдавали са се на отшелничество, а за сметка на това сега ще се докоснат до светската суета и обществените дейности.
 • Везните знаят да са груби и жестоки, но това е тяхната „опашка”, а в това прераждане, те ще са за пример, когато говорим за чест и справедливост, пише изданието prekrasna.bg.
 • Скорпионите са задълбочени, но преди са залагали на повърхностното мислене. Пазят тайните и странят от хората. А това умение не са го притежавали, даже са си били „порти”, което е наранявало приятелите им.
 • Стрелците са гледали само удоволствията и са натрупали мъдрост, но на този етап трябва да открият равновесието на тези опитности заедно с професионалните си задължения.
 • Козирозите са кариеристи, но не бива да забравят за околните, да им подават по-често ръка. Правили са го само за семействата си, но сега това не е достатъчно.
прераждане

Вашето прераждане и какъв сте бил се сочи от зодиакалния знак

 • Водолеите са били нарциси, гледали са си само личния интерес. Затова сега са алтруисти или поне би трябвало да са… Нека се стремят към разбирателство.
 •  Рибите са умниците на зодиака, те са минали през повечето уроци и е необходимо да покажат дела, а не думи. Тоест в това прераждане, те водейки се от интуицията си, да вложат знанието си практически.
Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: