магнитна вода
Магнитната вода има уникални лечебни свойства - използвайте ги

Какви са уникалните свойства на магнитната вода

Магнитната вода има уникални лечебни свойства, които придобива в следствие на промените във физическите и химически процеси, които се случват след обработката

Магнитната вода помага за лечението на почти всички заболявания.

Учените са стигнали до заключението, че магнитното поле може да повлияе на биологичните процеси, както и, че силата на магнитите има голямо влияние върху живите организми.

Дългогодишните опити, свързани с магнитната вода, показват, че свойствата й повлияват изключително благотворно проблемите с храносмилането, нервната система и уринарния тракт.

Продължителното използване на магнитна вода подобрява храносмилането, повишава апетита и намалява излишната киселинност в тялото. Помага за правилното функциониране на червата и за изхвърлянето на отровите от тялото, възпрепятства задържането на течности и сол и удължава живота на клетките.

Освен това помага за регулирането на месечния цикъл при жените. Магнитната вода повлиява чудесно бъбречните проблеми и проблеми с уринирането. Освен това се препоръчва при лечение на треска, болка от различен тип, астма, бронхит, кашлица и главоболие, намалява холестерола.

Използването на магнитна вода е лесно, евтино и безопасно. Можете да си я приготвите лесно и бързо у дома само с помощта магнит.Освен това може да се използва за профилактика при здрави хора, за поддържането на тонуса. Магнитната вода повишава имунитета и помага за по-лесното справяне с настинка, грип и други инфекции. Хората, които страдат от проблеми с теглото могат да използват магнитна вода за регулиране на метаболизма.

Магнитната вода има уникални лечебни свойства - използвайте ги
Магнитната вода има уникални лечебни свойства – използвайте ги

Един от най-лесните начини да си приготвите магнитна вода е като поставите стъклен съд с вода върху магнит за период от около 24 часа.

Така водата се намагнетизира и запазва свойства за 4-5 дни, ако се държи далеч от метални предмети, които биха могли да я демагнетизират.
Водата трябва да се съхранява на стайна температура. Ако я държите в хладилника, рафтовете трябва да са от стъкло или друг материал, в чийто състав не влиза метал.

Можете да си приготвяте чай с магнитна вода, да пиете по 1.5-2 литра магнитна вода на ден.

За Ralica Ilieva

Прочети още

ретинол А витамин палмитат

10 важни неща за ретинола и Витамин К

През последните години Витамин А, наречен ретинол, си спечели голяма популярност в САЩ и Европа …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *