Случва ли се наистина прераждането – или всичко, което сме чували на тази тема, е една красива приказка? Решете сами, след като научите следната истинска история.

Тя се случила неотдавна в Русия. За нея разказва Елена Шнайдер – жителка на малкото селце Уст Тарки в Новосибирска област. Жената е преживяла най-големия ужас в живота на една майка: изгубила е шестгодишния си син.

Казват, че лошото се случва за миг и дори когато го предусещаш и то е пред очите ти – не можеш да се намесиш в игрите на съдбата. Елена пуснала малкото си момче да поиграе на улицата, където доскоро имало ремонт. Грижливата майка стояла на терасата и наблюдавала как децата си играят. Сред тях – и нейния Игор. Изведнъж момчето се спънало и паднало. Ужасно! Падайки, малкият Игор буквално се нанизал на метално шило, което стърчало от земята. Никой не могъл по-късно да каже какво точно е това и защо работниците са го оставили необезопасено. Отчаяната майка направила всичко, което е по силите, за да спаси детето си – но и тя, и лекарите били безпомощни.
Елена направо се разболяла. Постоянно й се струвало че синът й я вика, нощем го чувала да плаче. Безутешната майка решила да си роди друго дете, за да облекчи поне малко зейналата в душата й незарастваща рана. Оказало се обаче, че повече няма да може да ражда. И точно когато си мислела, че нищо в живота й няма смисъл, Елена научила една странна новина. Донесли й я приятели, които работели в местния дом за сираци. Там пристигнало ново момченце – приликата му с Игор била поразяваща!
Елена дори не повярвала, но решила все пак да види. И…чудото наистина станало! Детето било пълно копие на Игор казвало се Саша и единствената разлика между него и сина на Елена била в цвета на косите: Игор бил рус, а новото момче, Саша – тъмнокосо. Саша бил сирак – родителите му загинали в катастрофа. Гледала го баба му, но тя починала и така двойникът попаднал в дома. Как точно се озовал близо до Елена, само съдбата си знае. На всичко отгоре момчето било родено само с няколко дни разлика с покойния Игор. То се смеело също като него, имало същия характер, харесвало същите неща.
Елена успяла да осинови преродения си син. Благодаря на Бога: той ми го изпрати, убедена е жената.
http://youtu.be/k3m8D0Nx9iE

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: