Ясновидката Маг Джиляна, гадател

жена близнаци мъж съвместимост
Съвместимост на жена близнаци с мъж от всяка една зодия

Съвместимост на жената Близнаци с останалите зодии

Ще разгледаме каква е съвместимостта на една жена от зодия Близнаци с мъже от всяка една зодия в хороскопа!

Жена Близнаци + Мъж Овен

Овенът и Близначката са в отлични отношения. Обвързват ги новите предизвикателства и приключения. Скука между тях няма. Често спорят, но бързо се успокояват. Той е перфектното задоволяване на нуждата й за комуникация. Заедно те изследват, говорят, обичат и много, много се забавляват.

Жена Близнаци + Мъж Телец

Близнаците е привлечена от Телеца, но бъдещата стабилност на връзката е под въпрос. На него пък му допада енергията й, но в даден момент иска тя да бъде малко по-рационална и по-малко дива. Неговото чувство за притежание я потиска, но те могат да преживеят разликите си. Тогава ще са чуден отбор – нейната искра и неговата устойчивост.

Жена Близнаци + Мъж Близнаци

Резултатът от двойката е безкрайно забавление и енергия. И двамата имат чувство за хумор, авантюристи са и са приказливи. Наслаждават се на компанията си и обичат своите интелектуални разговори. Но те трудно се задържат дълго до каквото и да било, което личи и във връзката им. Проблем може да бъде и флиртуването, и ревността им. Трябва да се изслушват и да свикнат с идеята за обвързване.

Жена Близнаци + Мъж Рак

Непотушимите страсти и ревнива натура на Рака привличат флиртуващата Близнаци. Тогава започват и неприятностите! Тя никога не се интересува от връзки, които издържат дълго време, докато той изглежда е роден за обвързване. Той е склонен към подозрителност, която се засилва, щом е намесена Близнаци. Ракът се нуждае от много любов, внимание и грижи – не по нейната част. Тя се интересува от прекалено много неща и се разсейва често с тях. Нагаждане е ключът!

Жена Близнаци + Мъж Лъв

Ще се разбират добре, защото са социални личности, обожават да срещат нови хора и да са на партита. Тя обича забавното му чувство за хумор и щедростта, а той – жизнеността и страстта й към живота. Те трябва да не забравят да си правят комплименти, както и никога да не застават на страната на някой друг.

Жена Близнаци + Мъж Дева

Близнаците и Девата ще разбират добре нуждите и чувствата си и през повечето време даже споделят отношението си към външния свят. Обаче в личния си живот те ще имат повече сблъсъци, отколкото съвместими черти. Задължително е да са честни и почтителни един към друг. Налага се и да неутрализират неговите критики и нейната нетактичност.

Жена Близнаци + Мъж Везни

Експериментиращи и диви са и двамата. Връзката им ще е страстна, романтична и купонджийска. Двойката ще се наслаждава на своята независимост, но трябва да внимават с парите, защото и двамата са с доста широки пръсти. Лошото е, че и двамата няма да имат време да си починат.

Жена Близнаци + Мъж Скорпион

За тях е трудно да поддържат любовната си връзка твърде дълго. Тя ще е привлечена към интелекта и страстта му, но той е и ревнив, обсебващ. Нейното нетърпение и непостоянност няма да го изтърпят, както и той – нея. Само компромиси са евентуалният път за задържане на отношенията.

Жена Близнаци + Мъж Стрелец

Никога няма да им писне да си говорят. И на двамата им сече пипето и лесно ще се впускат в интелектуални разговори. Стрелецът се чувства несигурен от флиртуването й. Умствено ще си допаднат, но не и емоционално. Никой от тях не е твърде демонстративен за връзката си и това също създава проблеми. Ако направят усилия обаче, разликите им могат да се допълнят идеално.

Жена Близнаци + Мъж Козирог

Тя обича свободата и да се наслаждава на сладостта на живота, а Козирогът много трудно има такива чувства. Консерватизмът му се противопоставя на приключенския й дух. Той желае тя да се държи повече като дама, но това й е почти непознато. Но тя ще уважава решителността и отдадеността му, а той – ентусиазма й.

Жена Близнаци + Мъж Водолей

Водолеят е от малкото хора, които се справят с Близнаците. Той ще й допадне интелектуално, но и двамата са непредсказуеми и авантюристични – търсят промяна и разнообразие. Не си правят планове, а са спонтанни. Разбират се перфектно и без думи.

Жена Близнаци + Мъж Риби

Компромисите пак са на преден план. Тя често ще показва чувствата си, докато на него ще му е трудно. Острият й език ще нарани чувствителното му сърце. Тя ще го накара да се чувства обичан и обгрижен, а той трябва да се отпусне малко повече в разговорите помежду им.

За admin

Прочети още

Ето каква е любовницата Скорпион в леглото!

Скорпион. Жена и любовница в леглото. Дете Скорпион, как да го опознаем

Жената Скорпион: Каква любовница е в леглото? Особености на детето Скорпион. Ще разгледаме тези два …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *