Вижте видеото, което взриви нета! (ВИДЕО)

Клипчето е уникално, то събира десетки харесвания само за първите часове, откакто е качено в най-големия сайт за видеосподеляне YouTube

Понито Сепи е герой на видео
Понито Сепи стана герой на видео

Метрото е предпочитан транспорт не само в София, но и по целия свят. Но се оказва, че не само хората харесват да се возят в подземната железница. Метрото в Берлин си има нов привърженик. Това е понито Сепи, което се е возело заедно с 16-годишно момиче, разкри „Хъфингтън пост”, цитиран от „24 часа”.

Стопанката на кончето сподели ентусиазирано, че всички във вагона са се радвали на Сепи, снимали са се с него, било е много забавно, затова тя решила да продължи да пътува, за да се наслаждава на хората и искрената им радост. Понито е било на екскурзия до H&M и McDonald’s.

След като стана ясно, че в метрото се е возел уникален пасажер, започнали спекулации и коментари, че кончето е било член циркова трупа, която търси начин за събиране на дарения.

Според говорителя на метрото в Берлин, превозването на животни в подземната железница не е позволено. Той подчертава, че един кон може да бъде много опасен. Затова метрото не е място, където да се вози едно животно. Говорителят добави, че вече е алармирана полицията в Берлин за инцидента.

Този случай поражда много усмивки. За миг пътуващите в метрото си представят, че малкото момиченце, което води понито е като Пипи Дългото Чорапче, която си гледа кон на терасата и тренира с него като го вдига над глава.

Калинка Петрова

сподели бутон

За Калинка Петрова

Казвам се Калинка Петрова. Завършила съм „Журналистика”. Станах част от екипа на "Марс Медия" през 2011 г. Пиша за сайта Chudesa.net. Освен за чудесата около нас, водя рубриката за християнските празници и традиции. Следя благотворителните инициативи и дарителските кампании, които се провеждат в полза на нуждаещите се и на които Chudesa.net отделя особено внимание, за да бъдем максимално полезни на всички наши читатели.

Прочети още

Как точно да си направим маска за коса с нишадър?

Маска за коса с нишадър. Как се ползва нишадър при косопад?

Как точно да си направим маска за коса с нишадър? Ползи от приложението на нишадър …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *