Kannibal 1
Канибалката Кирсти Фоли - зъбите като аргумент в спора

НЕЧУВАНО! Канибал налетя у дома! (ФОТО)

Канибалът е 21-годишната Кърсти  Фоли

След поредния домашен скандал 21-годишната Кърсти Фоли не могла да преглътне майчините думи и скроила гаден план за да отмъсти. Двете живеели самостоятелно в къща в Дарби, предградие на Филаделфия. Издебнала я когато пълни ваната и я нападнала в гръб. Малкото помещения осигурило предимство за побеснялата канибалка, когато тя впила зъби в плътта на родителката си.

Канибалката Кърсти Фоли – зъбите като аргумент в спора

„Дъщеря ми направо обезумя! Тя изпохапа жестоко лицето, ръцете и краката ми, но най-страшно стана накрая. Кърсти отхапа част от пръста на ръката ми, а после най-демонстративно го глътна!“ спомня си потресена жертвата на канибала.

Травмирана от случката, с непоносими болки и кървене, жената извикала „Бърза помощ“, а след това уведомила полицията в Дарби за инцидента, разказва за случая от преди два дни Philadelphia Daily News. Спешният екип откарал пострадалата 42-годишна жена в болницата за операция, където лекарите трябвало да се борят за живота й.

„Нямаше как да присадим пръста обратно, защото той просто липсва. За съжаление травмите бяха толкова жестоки, че се наложи да ампутираме и дланта на пациентката“ – потвърждава за нечуваната досега случка хирургът на местната болница.

Снимка на дъщерята-канибал

Пазителите на реда веднага организират хайка и прочесват околността – без резултат до този момент. „Вероятно имаме работа с превъртяла от наркотиците млада жена“ – твърди офицер Майкъл Читууд от местната полиция, който е поставен да охранява болничната стая на жертвата. Снимката на 21-годишната Кърсти Фоли вече е пусната в бюлетина за издирване в САЩ, като особено опасен престъпник, склонен към канибализъм.

бyтoн зa cпoдeлянe

Боян Петракиев

За Боян Петракиев

Казвам се Боян Петракиев. Завършил съм „Българска филология” и „Журналистика”. Част от екипа на Марс Медия съм от 2009 г., като основно работата ми може да видите в сайтовете Chudesa.net, Razkritia.com, Zasada.bg, Lechitel.net, Mamita-bg.com, Zdrave.ws, Figurata.com.

Прочети още

творчество на иван вазов - романи, стихотворения, пътеписи

Стихотворения на Иван Вазов и творчество. Забавен анализ. Разкази, романи, биография

Заради свръхпроизводителността си Народният поет Иван Вазов е писал и глупости. Но несъмнено има и …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *