Нашият астролог Хули Леонис още на 18 декември предсказа религиозните сблъсъци, носени от Сатурн в Стрелец

„Когато Сатурн минава в знака на Стрелеца, 2015 година е силно ориентирана към материалната стабилност. Това означава, че хората могат да изкарват повече пари и да търсят алтернативи за повече финанси.

Стига да бъдат положени необходимите усилия за това. Пазарът на недвижимите имоти ще се активизира.
Сатурн бди над кармата ни, той винаги проследява дали сме си научили уроците правилно” – твърди астрологът Хули Леонис.

Какво е положителното?

Да очакваме от небето да падат подаръци – няма как да стане, категоричен е астрологът Хули Леонис. Ето защо основните уроци на Сатурн са свързани с дисциплина, ред и отговорност. Когато проявим тези качества, ние ще получим заслуженото.

Какво е негативното?

„Сатурн влезе в Стрелец на 23 декември и ще стои там 2 години и половина.

Много често ще губим вярата в самите себе си, а също и вярата в други и институциите. Идеята е обаче ние да я открием отново.

Създават се огромни съпоставки за верски и етнически конфликти, които задължително ще се случат на глобално и на регионално ниво.

И това е може би най-опасният аспект на Сатурн в Стрелец” – твърди още през декември Хули Леонис и така предрича трагедията около „Шарли ебдо” в Париж.

нумерология

„Трябва обаче да се стигне до тази конфронтация, за да може да се разбере, че истината е при подаването на ръката, а не при отхвърлянето й. Преди 30 години у нас това е свързано с Възродителния процес, а в световен план се срещат папата и Далай лама и си подават ръка.

Цялата идея на Сатурн в Стрелец е да се стигне до по-голяма духовност. Вярата сама по себе си е вяра, и тя трябва да носи нещо за разширяване на съзнанието” – категоричен е Хули Леонис.

„Веднага след Вярата втората тема, с която се свързва Сатурн, са границите. Те ще се отварят и затварят за някои.

Хули Леонис

Сбъдна се предсказание на Хули Леонис

В световен план преди 30 години Испания и Португалия влизат много неподготвени в ЕС, а сега ние искаме да преодолеем границата с Шенген. Ако положим много усилия обаче, ще влезем в Шенген през 2015 година” – убеден е астрологът.

Ето и видеото с предсказанието на Хули Леонис, направено в ефира на БНТ на 18 декември, м.г.

Включете се в нашата група във Фейсбук:

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Публикуваме доста рядко! Въведете своя Email адрес ТУК: